Jump to content
IGNORED

Na Savi ćuprija


Zmitjkoe

Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Idioteque

    49

  • Аврам Гојић

    48

  • Frank Pembleton

    27

  • kud u maglu Simoviću

    25

Mene raduje most. Platio sam ga, doduse skupo, i zadovoljan sam izradom i izgledom pa mi nije zao para. No, megalomansko otvaranje koje sledi mesec dana posle Djilasove izjave da ce se gradjani prosetati mostom jer nije vreme za megalomaniju mi je jednostavno smijesno, jer mu znam kontekst: Djilas pokazuje Tadicu ko je ko i sta je sta.
KO jebe Tadica i Djilasa, radujte se necemu sto je lepo.
Upravo ovo što kaže Indy. Dobili smo, kupili ako ti je tako lakše, jedan super most zbog koga će život u gradu da nam bude primetno lakši. I prvi komentari na koje naletim su ove Bergasine mudrolije. <_< Daj bar dva dana da ne trujemo.
Link to comment

Mene raduje most. Plovio sam ispod njega kad su ga spojili i izbliza deluje monumentalno.Sad, za cenu i megalomaniju, nisam siguran mogu li se babe i žabe porediti. Gledao sam skoro neki intervju za graditeljem Gazele i pričao je kako su ih pljuvali šta će im toliki most, kad je saobraćaj slabog intenziteta. A posle par decenija, eto, postade tesno.A na cenu utiče milon faktora, pa se ne bih držao vučićizama oko toga, bitno je da su naše pare otišle bar u nešto konkretno što ostaje

Link to comment
Dosadni čemerni jednolinijašu, sjaši i pusti nas koji još nismo izgubili sposobnost za to da se - radujemo!
Raduj se zanimljivi, visesmerni viselinijasu. Raduj se.
Link to comment
http://www.youtube.com/watch?v=acFiahK-_wMSamo se pitam...zašto?Zašto ne mogu da urade/naprave jednu jedinu stvar bez prevare i muvaže?Želeo sam ovaj most. Stvarno. Jedva čekam i onaj Zemun-Borča.I volim što je moj grad dobio još jednu građevinu i što će (nadam se) saobraćajne gužve biti manje.Ali, teško mi je što zarad toga moram trpeti umobolno jeftinu propagandu i koitus u mozak. Progutati saznanje da je neko stavio extra kintu u džep.Hoće li uvek biti ovako?
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...