esdy_11192 Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Dugo me nije bilo na ovom forumu, a dugo nisam skenirao niti kacio negde moje fotke. :) Evo nesto sveze skenirano, ovih dana i nesto od pre par meseci, posle pauze kacenja od nekih 4 godine. My family - my all by Dušan I., on Flickr Stairs at Musée Nissim de Camondo by Dušan I., on Flickr Musée Gustave Moreau and its staircase by Dušan I., on Flickr Naravno klik za vece i za pricice. :) 1
Indy Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 Lepo! Meni se posebno sviđa ona žuta buba (tamo na flickru)!
esdy_11192 Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Lepo! Meni se posebno sviđa ona žuta buba (tamo na flickru)! Hvala! :) Secam se da si sherovao tu bubu ovde jednom. A cinim i se da si je i favovao sa starog flickr naloga. Sad imas novi. :) Steta sto je ova tema malo zamrla. :S
mustang Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 steta. film je dusa oka naseg i dalje je velika razlika u energiji koju zraci film u odnsou na digatalnu fotku ja sam odustala od filma pre godinu dana kada sam morala da se pomucim da nadjem gde da razvijem film ! u sred holivuda!!! kostalo oko 40$ i to je bio kraj. ali svejedno film je moja ljubav.
Indy Posted November 25, 2016 Author Posted November 25, 2016 Hvala! :) Secam se da si sherovao tu bubu ovde jednom. A cinim i se da si je i favovao sa starog flickr naloga. Sad imas novi. :) Steta sto je ova tema malo zamrla. :S Jeste, skroz sam zaboravio za to od ranije, u međuvremenu sam imao raznorazna događanja. Tema je zamrla, ali film nije. :)
Caligula Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 (edited) ... nesto sa Krita, ovogodisnje. Jes prljavo ali namerno nisam cistio @Esdy odlican kao i uvek Edited October 9, 2017 by Caligula
esdy_11192 Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 @Caligula: Odlicne! Poslednje dve pogotovu. Jel neki istekli CB film? Bar mi tako izgleda emulzija. Takodje koja oprema? @Nisam ja: Zanimljivo. Jel 6x6? Dajte ljudi jos. Meni ovo jedina tema zbog koje se ponekad vratim na PPP. :) Evo skoro i od mene novo skenirano i sredjeno. Musée Rodin and "Meditation or The Inner Voice" by Dušan Isakov, on Flickr View towards Taormina during the sunset by Dušan Isakov, on Flickr Two white hats by Dušan Isakov, on Flickr Ana's first snow - I by Dušan Isakov, on Flickr Ana's first snow - II by Dušan Isakov, on Flickr Ana exploring Rača river by Dušan Isakov, on Flickr Rača river - I by Dušan Isakov, on Flickr
Frank Pembleton Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Caligula, bravo... ...shit has hit the fan...
nisam ja Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Ma kakvi. 35mm, zenit. Samo je kropovano za instagran.
Recommended Posts