mustang Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 (edited) obe slike sa starim nikom fm. ova druga je self-portret inspirasana snopovima svetlosti koji su padali po sobi, cineci je carobnom.. i zbog toga nije u fokusu iako sam merila razdaljinu (ili nisam dobro izmerila duzinu ruke :) ) . na zalost tezina aparata kada se digne ruka u visini ramena onemogucila me je da slikam super ostro. i da mi lice deluje potpuno opusteno. nikakva dorada, cak ni krop nisu radjeni ni na jednoj...osim sto sam ih skenirala. Edited June 20, 2014 by mustang
jms_uk Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 (edited) каноном, на који сам накачио адаптер на м42, прстен за одстојање и совјетски објектив гељиос 44-2, Nije los kombo - rabim i ja slicno ponekad :) Edited June 20, 2014 by jms_uk
Indy Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 Mislim da ima godinu dana otkad sam ispucao poslednji film i evo ga stoji nerazvijen. Mozda je ipak film dead (ili ja... netko jeste).
Caligula Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) Evo malo pucao po Hanji Edited September 22, 2014 by Caligula
Barsa Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Film is not dead... ne bas najzanimljiviji kadrovi ali reko makar malo da podsetim na temu :)
Recommended Posts