copkillah Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 ne znam po kom osnovu, jer su napisali da je samo preventivno priveden, ako ne grešim
kurjak92 Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 a tokom zvaničnog izdržavanja kazne u Srbiji, video sam ga na letovanju u Grčkoj Samo ti tako pricaj koga si gde video
copkillah Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 to je na istom nivou kao da kažeš da znaš da ovi rade za BIA
kurjak92 Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Ne to je na istom nivou kao da kažeš da znaš da ovi rade za BIA Ne bih znao, ja nemam nista protiv i ako jesu i ako nisu , ja samo gledam svoja posla
Кристофер Лумумбо Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 imao sam priliku da uponzam gospodina bogdanova i mogu reci da je dobar decko
ZokiAsov Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 imao sam priliku da uponzam gospodina bogdanova i mogu reci da je dobar decko Bolji od gospodina cegija?
Кристофер Лумумбо Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 cegi je hall of famer, ovaj je jos mlad.
Filozof manijak Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Ima vremena da Ica upiše svoje ime zlatnim slovima u istoriju serbskoga huliganstva Nabijem na onu stvar i sudove i BIA-u što je ova besna životinja još na slobodi, i još može da putuje bez brige.
theanswer Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Kad Ica bude smisljao koreografije Milanezima nek se javi
Malvo Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Kakva besna zivotinja, taj je medju njima i mnogima ostalima najmirniji. Davno je proslo vreme kad je on besneo, sad je hladno proracunat i uglavnom uzorni gradjanin. Osim ako plan nije drugaciji, a u Nemackoj sigurno nije.
MayDay Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Juce sam bila u Pioniru posle sto godina i dosli su ovi Kimijevci i izgleda da ih ima vise nego Janjicara ovih drzavnih. Nemam pojma sta se tu desava, ne mogu da stignem sve da upratim. Ima neko neki dajdzest?
Malvo Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Otkad to? Mislim cela ta njihova prica naginje ka tome da ih je neko okupio, ali posebno premetacina na autoputu ne upucuje na to da bi mogli biti drzavni. Mada, ko zna, mozda su i ovi postali favoriti nekog dela drzave ili dip stejta.
Recommended Posts