Verterdegete Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Zanimljivo je da je uginuće ovog ološa za Blicov portal važnija vest od vekovne poplave u Srbiji. Pa i nije samo za blic. Broj komentara na njegovu vest je bukvalno eksplodirao za par sati, i verovatno ce biti najkomentarisanija vest dana. Sto samo govori o tuznoj cinjenici da je narodu vaznija retribucija nego licni opstanak.
dranata Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 šavija? Ne vjerujem, Izgubio je Šavija tamo utiacj, da bude nekrunisani broj 1. Ozbiljno pitam. Jel Vučković, Bogdanov?
Verterdegete Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ma nema broja jedan, nije to vojska. Samo sto mediji imaju obicaj da one najgrlatije proglase za vodje.
dranata Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ma dobro, ne mislim i formalno ko je broj jedan. Al zna se i tamo hijerarhija. Ako je ovaj bio navodno drugi čovek, zanima me koje je neformalno prvi.
Malvo Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ne postoji prvi, nije to grupica od 50 ljudi, može se govoriti o manjem broju prvih ljudi
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 A ko je nekrunisani broj 1? pa dunjic, u poslednje vreme.
Verterdegete Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ma kakav Dunjic. On je sitna riba kojoj je ono sranje sa Cedom naduvalo popularnost kod klinaca.
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ma kakav Dunjic. On je sitna riba kojoj je ono sranje sa Cedom naduvalo popularnost kod klinaca. netacno, procitaj post iznad.
Аврам Гојић Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ok, ako nije Dunjić, ko je? ili je to neki poverljiv info
J-♣ Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ne vjerujem, Izgubio je Šavija tamo utiacj, da bude nekrunisani broj 1. Ozbiljno pitam. Jel Vučković, Bogdanov? Taj prvi, a taj drugi mu je bio pomoćnik (pomoćnik = navijačka "funkcija" , onaj koji predvodi ili diriguje navijanje na samoj šipci) i pre i posle Đenove.
Verterdegete Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ne postoji prvi, nije to grupica od 50 ljudi, može se govoriti o manjem broju prvih ljudi A Hijene upravo i jesu grupica od pedesetak ljudi, pa ni tu nije bilo glavnog. Barem dok sam ja ziveo tamo. Ovaj jeste bio medju kul bajama iz kraja, ali daleko od toga da je on sefovao svima. Izuzev ako se nesto drasticno promenilo u zadnje 3 godine. Imao sam ja dobrog insajdera tamo, al cale ga sklonio u Podgoricu kad je ovaj sa njima poceo da pravi sranja.
Recommended Posts