April 14, 201410 yr Mogle bi novine angazovati pravnika da pise o sudjenjima. ili makar nekoga ko nece da se prolupava ovako. malopre sam procitala tu vest i bas sam 'tela da pitam negde, nekoga o cemu se radi. izbezumilo me je kako su ovo sastavili, iz teksta ispada da presuda nije pravosnazna.
May 16, 201410 yr Ubijen Velibor Dunjić http://www.kurir-info.rs/ubijen-velibor-dunjic-clanak-1368871
May 16, 201410 yr Došlo je do greške Stranica koju tražite ne postoji ili je došlo do greške. Iskoristite ponudjeni pretraživač za pretragu sajta ili se vratite na naslovnu stranicu. Edited May 16, 201410 yr by Turnbull
May 16, 201410 yr pricam sa ljudima da li ce neko dati naslov "Dunjic nije docekao titulu", kaze covek "hoce. neko kome nije do prekosutra"
May 16, 201410 yr Bilo je pitanje dana bukvalno... Zamerio se svima kojima je mogao, a niko nije mogao da ga obuzda.
May 16, 201410 yr Prikladnijie je "viđeniji navijač" - izraz umesto izraza "vođa navijača" koju koriste kad objavljuju saopštenja. nekrunisani broj 2 na severu, iliti otprilike "prvi do prvog" predvodio navijanje u Pioniru KKCZT-Bilbao januara ove godine
May 16, 201410 yr Zanimljivo je da je uginuće ovog ološa za Blicov portal važnija vest od vekovne poplave u Srbiji.
May 16, 201410 yr Zanimljivo je da je uginuće ovog ološa za Blicov portal važnija vest od vekovne poplave u Srbiji. Blic uređuje isti takav ološ, pa nije ni čudno...