Jump to content

Kocka, kocka, kockica

Featured Replies

može li neko da objektivno posvedoči o brankovim lošim stranama? čuo sam da je bio strog prema deci i tako to.za mene je on jedan od Junaka.al opet mi to nekako zvuči kao da neko dira deda mraza.brankov ukus.

On 22. 4. 2010. at 22:12, vasudeva418 said:
Nije bilo Vatican style, ne, nikako. Ali brate bio je neprijatan i osion do zla boga, a to se desavalo u dobi u kojoj sam verovao da Smoki zaista gine u partizanskim filmovima. He was all like "Fuck you" and I was all like WTF.
jebi ga, a mi koji nismo imali sreću da dođe u našu školu, zavideli smo vama što vas maltretira. šta ti je život...edit - a e i o u

Edited by MocaVukotic

On 22. 4. 2010. at 22:12, vasudeva418 said:
Nije bilo Vatican style, ne, nikako. Ali brate bio je neprijatan i osion do zla boga, a to se desavalo u dobi u kojoj sam verovao da Smoki zaista gine u partizanskim filmovima. He was all like "Fuck you" and I was all like WTF.
i ja sam ovo cuo od komsije kojem je kockica bio gost.naravno sjatio se buljuk dece za autograme, a on ih odjebo ko sugave macke.secam se i 1 njegovog gostovanja na 3k de je bio do zla boga neprijatan i vulgaran,nastojeci valjda da napravi otklon od uloge koja mu je obelezila karijeru.
Putovanje koje biste voleli da se ponovi? Ponovio bih turneju sa predstavom Hamlet u podrumu koja je počela u Meksiko Sitiju, a završila se u Akapulku.
pitam se što mu je omiljeno putovanje ^_^
  On 22. 4. 2010. at 22:17, MocaVukotic said:
jebi ga, a mi koji nismo imali sreću da dođe u našu školu, zavideli smo vama što vas maltretira. šta ti je život...
potpismi mali borchanci nikad nismo bili dovoljno dobri za kockicua ni za tobagan i sve ostalo :(
  On 22. 4. 2010. at 22:40, sherman said:
mi mali borchanci nikad nismo bili dovoljno dobri za kockicu
baš tako, jebena suburbia. a da je znao branko šta je gudre po ceraku dolazio bi pevajući.

Ja ga vido iz busa, 65ice negde 2000. u Ruzveltovoj. Stao mu auto na sred puta, kisi u spicu popodne. Moja kolegica, sva srecna sto vidi djetinjeg idola, mu veselo dobacila 'Tatatatiraaa' a Branko (pokiso, umascen i krvavih ociju) odvratio: Mrs bre u picku materinu!!!

realno

Da li postoje neki konkretni dokazi za tu priču sa drogom? To mi zvuči kao ono sa samoubistvom Bobby McFerrina.

On 22. 4. 2010. at 22:59, Mp40 said:
Ja ga vido iz busa, 65ice negde 2000. u Ruzveltovoj. Stao mu auto na sred puta, kisi u spicu popodne. Moja kolegica, sva srecna sto vidi djetinjeg idola, mu veselo dobacila 'Tatatatiraaa' a Branko (pokiso, umascen i krvavih ociju) odvratio: Mrs bre u picku materinu!!!
Sto je vise kleveta i lazi to nam je Branko sve miliji i drazi. Realno mislim da u toj situaciji nije mogao da joj da adekvatniji odgovora na njeno 'Tatatatiraaa' Ja kada sam isao u vrtic Branko je zavrsio svoju TV karijeru ali sestra je bila kod njega u emisiji. A sta mislim o njemu dovoljno govori to sto svako malo malo vodim sestricinu da ga gleda u Puzhu. P.s. A i izbor za popboks mu je za :Hail:

branko kocka, u venu se bocka

Meni je omiljena emisija kad pravi parobrod od kutije za tompus. Posle te emisije sam napravio stotinu takvih brodića.

On 24. 4. 2010. at 13:02, renne said:
Meni je omiljena emisija kad pravi parobrod od kutije za tompus. Posle te emisije sam napravio stotinu takvih brodića.
+1samo da bacim hejt na vaspitacicinog sina mikija koji se cak pojavljivo na spici.a ja sam bio bolestan kad su dolazili u moj vrtic.

trebalo je da glumim vanzemaljca u jednoj epizodi kockice :isuse::lol: ali sam na kraju ipak zavrsio u ostatku decebio je kasting kod nas u vrticu leptiric ko najbolje glumi robota ! i nas 3 smo bili najrobotizovaniji :Dsecam se da smo epizodu snimali dole u napustenoj elektrani ili koji je qrac na dorcolu, medj onim rusevinama.i secam se da sam imao problema da navucem spejs odelo ili sta vec jer mi je glava bila prevelika :lol: :lol: pa je branko prisao i rekao nesto tipa "ne vredi, ajde idi medju ostalu decu uzecemo nekog drugog" hahaha ... od tad vucem komplexe :D