September 1, 201410 yr nisam siguran gde da stavim ovo poceli i kineski navijaci da se tucu...za sada su dovoljna dva policajca da rasteraju huligane https://www.youtube.com/watch?v=C0DPspyE8aI edit: moze i jedan cica sa avatara Edited September 1, 201410 yr by banecare1
September 4, 201410 yr Ne znam kako ovo nisam video do sad... kakav jebeni ludak On je pre prelaska u evropu u Boki Juniors bukvalno delovao kao igrač koji će obeležiti svoju generaciju, nadrealan talenat. Nažalost, što spletom okolnosti, što ne baš idealnim pristupom i mentalnim sklopom ispalo je tako kako je ispalo na kraju...
September 5, 201410 yr Znam, pratio sam u to vreme malo njihovu ligu i zapazio ga kao potencijalno vrhunskog igraca, ali stvarno na kraju nije uradio nista specijalno. Evo i ovo:
October 3, 201410 yr Lep dribling. A sudija se češe? :D Meni deluje kao da je pokusao da uradi nesto slicno kao ovaj igrac, samo bez lopte :D A ovaj madjarski komentator je Bog, ima dosta njegovih snimaka na yt i lik sabija koliko je lud :D Edited October 3, 201410 yr by Zli Gli