October 19, 200915 yr imam dojam da me zajebavas ja sam velika MANGA kurac imas u glavi jebo si mi sve po spisku
October 22, 200915 yr Dionysos said: Podsetilo me na ovo.Inače, Pikseta bi komotno mogao da se svuče i zaigra opet
October 22, 200915 yr moze li neko pojasnjenje u vezi ovog huntelara, jel treba neko ekstenzivno poznavanje domace kulture da bi se shvatilo? posto je meni ono vishe za kdp topic 'nije smesno', ali moguce da nesto nisam ukapirao
October 22, 200915 yr gervasius twinkleminkleson said: moze li neko pojasnjenje u vezi ovog huntelara, jel treba neko ekstenzivno poznavanje domace kulture da bi se shvatilo? posto je meni ono vishe za kdp topic 'nije smesno', ali moguce da nesto nisam ukapiraoAjd da pretpostavim da si potpuno neupućen.Original: Tekst originala: http://www.superlyrics.de/312672/songtext/...c/splavovi.htmlJeste smešno. Edited October 22, 200915 yr by Svarog
October 24, 200915 yr Huntelaar objasnio... Tekst je star već godinu dana, a imaju još takvih, npr. neke Sekine i Harisove pesme. Što bi rekli, stay tuned. :)