malkin Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Koliko će ovi komentatori da se razočaraju kad vide šta uradi ovo devetogodišnje dete:
SNARC Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Valjda moze ovde...Jedno ludilo sastavljeno od bezbroj drugih ludila..impresivno
ducca Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jedva kucu da sam jutros RONALDINJOOOOOOOO.....
Zli Gli Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jedva kucu da sam jutros RONALDINJOOOOOOOO..... Jedva Mutu da sam jutros Ronaldinjo Ne budite Pele, Koroman sam ja,od Rajziger ljute i od Kandela,ne budite Pele, Koroman sam ja,ni majka me jutros nije Huntelar.Cele noći Kanavaro s njom sam Figo, jedva Mutu da sam jutros Ronaldinjo!Cele noći Kanavaro s njom sam Figo, jedva Mutu da sam jutros Ronaldinjo!Uvek s njom kad Šuker, Kralj se odmah Nađ,Batistuta ona, Savićević ja,k'o Roberto Karlos da sam Van der Sar,ni majka me jutros nije Huntelar.Cele noći Kanavaro s njom sam Figo, jedva Mutu da sam jutros Ronaldinjo!Cele noći Kanavaro s njom sam Figo, jedva Mutu da sam jutros Ronaldinjo!Od kako je Gulit to se dobro Stam,da u svemu Guti Anelka Zidan,Kolarov je bila Govedarica,ni majka me jutros nije Huntelar.
clever bastard Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 nesto najbolje sto sam vidio na jucubu u zadnje vrijeme,ne mogu prestati slusati
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Viana vs Chapadinha 11-0 II brazilska liga 9 golova za 9 minuta :o
Recommended Posts