katamaran Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Slazem se. Al ce zato kontra emisija biti do jaja.
Milosh76 Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Nece, bice isto pljuvanje vidjeno mnogo puta tokom 90ih, o izdajnicima, placenicima, lazovima i sl. I jedni i drugi igraju istu igru godinama unazad,. Nije REPORTERA zanimala izjava Kokeze ili Terzica, nego da u vestima B92 se cuje "zasto se ponasate kao kriminalna organizacija?", a da se odgovor ne dobije. I onda se o tome pise po portalima par sati pred emisiju i eto reklame. Na kraju se dobije balon od sapunice i gomila vec napisanih i objavljenih stvari. Na stranu istinitost, sustina je da se na isti nacin obradjuje ta tema, a da se ne ide dalje od grebanja povrsine. Svi znamo da je Terzic optuzen za malverzacije, kradju i ko zna sta jos, da se krio, da je dao milion evra za slobodu... To nije tajna, ali je tajna kako FSS i drzava ne rade nista da se to spreci, kontrolise, procesuira. Kako to da je drzava zakljucila da nije bilo kradje niti zloupotrebe polozaja, a da je Zvezda u dugu 52 milke? I tako dalje. Mozda bude u sledecoj epizodi, ako je bude uopste.
Њујоркер Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Emisija jeste bila go kurac, ali sasvim dovoljna da se dopadne onima u Nionu. Mislim, kad ti balvan iz FSSa odgovara na drzavno uplitanje u komsinicu "pa niko se od 2600 klubova nije zalio..." Bagra.
Muwan Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 (edited) To što niko u tzv državi ne može i neće da ovome stane na put nije nikakvo čudo. Ono što mene čudi je da i dalje postoji neki pošten svet, neki ljudi kojima je ozbiljno stalo do ovih tzv klubova i tzv rezultata koje isti postižu na domaćoj i međunarodnoj sceni. Kada kažem "stalo", ne mislim na informativno praćenje rezultata nego na neko realno, ozbiljno tangiranje po tom pitanju. Ja sam poodavno skontao da me rezultatske i sve druge katastrofe Partizana sad dotiču taman koliko i uticaj monsuna na godišnji rod paprike u Bangladešu. Da, ispratim rezultate i prokomentarišem ponešto, možda bih pristao da iz čistog zezanja odem na JNA sa nekom dobrom PPP ekipom, ali ništa od toga nije motivisano nekom stvarnom brigom za taj tzv klub i njegovu svakodnevicu. Da ga sutra ugase to mi ne bi poremetilo jedan minut života a kamoli dan ili nešto više od toga. Edit: možda sam izdajnik ali jbg, tako je. I ne završava se na Partizanu, ide to i šire. Edited March 3, 2015 by beowl
Plava Spilja Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Hoce li se ostale emisije Reportera baviti iskljucivo nasim fudbalom?
ljakse Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Da ga sutra ugase to mi ne bi poremetilo jedan minut života a kamoli dan ili nešto više od toga. +1
Meazza Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 (edited) To što niko u tzv državi ne može i neće da ovome stane na put nije nikakvo čudo. Ono što mene čudi je da i dalje postoji neki pošten svet, neki ljudi kojima je ozbiljno stalo do ovih tzv klubova i tzv rezultata koje isti postižu na domaćoj i međunarodnoj sceni. Kada kažem "stalo", ne mislim na informativno praćenje rezultata nego na neko realno, ozbiljno tangiranje po tom pitanju. Ja sam poodavno skontao da me rezultatske i sve druge katastrofe Partizana sad dotiču taman koliko i uticaj monsuna na godišnji rod paprike u Bangladešu. Da, ispratim rezultate i prokomentarišem ponešto, možda bih pristao da iz čistog zezanja odem na JNA sa nekom dobrom PPP ekipom, ali ništa od toga nije motivisano nekom stvarnom brigom za taj tzv klub i njegovu svakodnevicu. Da ga sutra ugase to mi ne bi poremetilo jedan minut života a kamoli dan ili nešto više od toga. Edit: možda sam izdajnik ali jbg, tako je. I ne završava se na Partizanu, ide to i šire. Bravo. Isto razmisljamo. Edited March 3, 2015 by IndridCold
katamaran Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Hoce li se ostale emisije Reportera baviti iskljucivo nasim fudbalom? Negde sam procitao da je ovo jedina.
theanswer Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Mislim da je adekvatnije za ovu temu nego za FK. Kačim iz razloga jer se nije nikad do sad ovako bahatilo i ovako otvoreno pokazivala veza između uprava i navijača Gospodin sa zaliscima i pogledom ka žandaru u fazonu "šta tebi seljačino nije jasno", Sale u plebsu poznatiji kao Mutavi, novi i neki kažu opasniji Vavić Alkatraza sa svojim zatvorskim cimerima u epizodi kako na ZAPADU jna sprečiti skandiranje protiv uprave. Malo iznad njega poluzainteresovanim pogledom sve prati naš novi prešjednik. Sale nekada navijač drugog kluba sa topčiderskog brda najpre unajmljen da sa svojim zatvorskim poznanicima navijačima bukvalno svih mogućih klubova sem Partizana pomogne Alkatrazu u ratu sa Zabranjenima kada je skontao koje se pare tu vrte, ujeo je ruku koja ga hrani i odlučio da razne Sime Srbije, klempave Džonije,Vaviće i Kimije pošalje u navijačku penziju. Tokom zimskog perioda sa malo dešavanja sklopio pakt sa gospodinom gore o međusobnom razumevanju.
Lezilebovich Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 zvezda ima bolju omladinsku školu. iznedri igrača i onda ga partizan preuzme i on tu blista. vujanić, bogdanović, vavić, mutavi ...
Bright Billy Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 janicari su uvek bili odaniji sultanu od obicne vojske, vazda je tako bilo i bice....
katamaran Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Reporter opet briljira. Pitaju Terzica sta za njega znaci "otrovna si kao zmija..." http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=03&dd=04&nav_category=16&nav_id=964631 Sanse nema da je ovo ista ekipa koja je radila stari serijal insajdera.
Cort0 Maltese Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 (edited) http://www.ultras-tifo.net/news/3293-riots-aek-athens-olympiakos-11032015.html Evo ih opet u akciji. Tone pirotehnike, palice i ostalo na stadionu. Cudna li cuda, prekid utakmice. Edited March 12, 2015 by Cort0 Maltese
theanswer Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 65000 samo aekovih. Ko kad bi kod nas bilo toliko ofkovaca.
assignment Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 (edited) Samo da kratko odgovorim generalno na pitanje ovog topika. Da, ugasiti ponistiti i od fubdalskih terena praviti mini-golf atrakcije.... ili ga barem svesti na amaterski nivo. U ovom sto se zadnjih nekoliko godina zove takmicenje JSL ja ne vidim ama bas nikakav smisao, onako sportski gledano... Edited March 12, 2015 by assignment
Recommended Posts