mystikal Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Pozdrav svima.Na adresi http://nesvrstanimusic.blogspot.com/ mozete da se prosetate najvecom muzickom scenom - svetskom. Muzicari iz svih zemalja izuzev onih cije su scene najpoznatije i najvece/najjace (dakle, bez SAD-a, UK-a, zapadne Evrope etc.). Nije u pitanju blog o etno ili folk ili kako god muzici :) (ponekad se provuce po koji zvuk od ovih ali nikad nije 100% to). Nadam se da ce i vama biti ovo zanimljivo koliko i meni. Pozdrav!
mystikal Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 E da...slobodno neki predlog, sugestija i tako to...
Alphons Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 jako zanimljiv blog, sviđa mi se ideja. stvarno moram da počnem češće da svraćam na ovaj forum.što se predloga tiče, jedino što mi je palo na pamet da je bi možda trebalo da imaš malo više materijala u svakom postu, ali ovo je potpuno subjektivno.prvo, samo nastavi da pišeš i blog će sam dobiti neku formu.drugo, sigurno ima mnogo više ljudi koji vole ovo "kratku" formu sa par pesmica, čisto da razbije monotoniju.
mystikal Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Hvala na sugestijama. Drago mi je da ti se svidja ideja.Nesto sam uvrteo u glavu da je bolje da pisem ovako, kratko, i iz epizoda. Postoje scene u nekim zemljama koje su prevelike za jedan post. Ovako mi je za sad OK. Jedan, dva spota plus mozda neki audio, koji podatak i to je to, pa posle nekog vremena ponovo o istoj zemlji. Bez previse gusenja.Jos jednom, hvala.
aram Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 lepo, raduje me nesto ovako.a i malo konkurencije za stranca nije lose :P sugestije i jos ponesto kasnije, kad jos malo razradis blog.
mystikal Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 lepo, raduje me nesto ovako.a i malo konkurencije za stranca nije lose :P sugestije i jos ponesto kasnije, kad jos malo razradis blog.Vazi! Mada svaka sugestija je dobro dosla jer mi je ovo prvi blog. :) Skidam mrak sa ovim :PE da, nisam samo razumeo ono za konkurenciju...nesto sam glup subotom uvece. :D
mystikal Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Vauu! Odlican je. Al' dobro, razlika je sto se ja trudim da izbegnem tradicionale (osim turskih, njima ne mogu da odolim :D ) i etno/world music.
Svarog Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 (edited) Mali upad, čisto da skrenem pažnju ovom podforumu na jedan južniji topik. Biramo muzički hit Svetskog fudbalskog prvenstva 2010, bazirano na zemljama učesnicama istog.on topic:mystikal, odličan blog. dodao sam ga odmah na RSS feeder ;) Edited April 19, 2010 by Svarog
mystikal Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Uh, danas posle podne ce da padne opasno sredjivanje bloga. Ako neko danas bude imao teh. problema to je samo privremeno.
mystikal Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Sredjeno sve! Postovi doradjeni, dodati linkovi i tako to. Aj uzivajte.
mystikal Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Posle malo duže pauze, evo dva nova posta. Liban i Peru.
mystikal Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Za Forlana! Nov post! Urugvajski surf. http://nesvrstanimusic.blogspot.com/
wayfaring stranger Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Radi backup redovno. Meni je blog nestao tokom noci pa sam morao da otvaram drugi.http://musical-heritage2.blogspot.comAko nas opet ugase idemo na trojku :-)
mystikal Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Done! :)Sto bi rekla jedna nasa 'poslovica': "Ne moze nam niko nista..."
Recommended Posts