Jump to content
IGNORED

Radio B92

passthison

Recommended Posts

Posted (edited)

Auj*bemulebac, počela jesenja programska šema radija "B(rakus)92"... :isuse:angry.gif:rant::frust:

Edited by Crepajac
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yolo

9

• Frank Pembleton

6

• Ryan Franco

5

• Bane5

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
jel' se vrnuo i cuko u etar?
Za sada samo ona budala Kubura (i glodur sa uvlakačima)...
  • 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Taman kada pomislim da od Danice nisu mogli da nađu lošijeg novinara da vodi kažiprst, oni me razuvere. Razgovor juče sa novom ministarkom, valjda energetike. Priča o jeftinijoj struji. Pita je zašto nije ispunila obećanje o dva sata jeftinije struje. Ova joj odogovara zbog dvotarifnih brojila i da bi svi bili jednaki, oni koji troše do 500 kilovata (dva miliona domaćinstava po njoj) imaće popust od 15%. A novinarka nastavlja da baljezga o dva sata i obećanju. Situacija: Obećam vam da ću vam dati pet dinara. Onda se preračunam pa shvatim da mogu da vam dam deset i dam ih a onda me pljujete jer sam pogazio obećanje od pet dinara. :blink:Danici se Jelašić svaki put obraćao (sa razlogom) kao detetu od pet godina. Ovoj se treba obraćati kao osobi sa posebnim potrebama.

Posted
Taman kada pomislim da od Danice nisu mogli da nađu lošijeg novinara da vodi kažiprst, oni me razuvere.Razgovor juče sa novom ministarkom, valjda energetike. Priča o jeftinijoj struji. Pita je zašto nije ispunila obećanje o dva sata jeftinije struje. Ova joj odogovara zbog dvotarifnih brojila i da bi svi bili jednaki, oni koji troše do 500 kilovata (dva miliona domaćinstava po njoj) imaće popust od 15%. A novinarka nastavlja da baljezga o dva sata i obećanju.Situacija: Obećam vam da ću vam dati pet dinara. Onda se preračunam pa shvatim da mogu da vam dam deset i dam ih a onda me pljujete jer sam pogazio obećanje od pet dinara. :blink:Danici se Jelašić svaki put obraćao (sa razlogom) kao detetu od pet godina. Ovoj se treba obraćati kao osobi sa posebnim potrebama.
gledala jutros. nekako bezveze neprijatno :unsure:
Posted
Taman kada pomislim da od Danice nisu mogli da nađu lošijeg novinara da vodi kažiprst, oni me razuvere.Razgovor juče sa novom ministarkom, valjda energetike. Priča o jeftinijoj struji. Pita je zašto nije ispunila obećanje o dva sata jeftinije struje. Ova joj odogovara zbog dvotarifnih brojila i da bi svi bili jednaki, oni koji troše do 500 kilovata (dva miliona domaćinstava po njoj) imaće popust od 15%. A novinarka nastavlja da baljezga o dva sata i obećanju.Situacija: Obećam vam da ću vam dati pet dinara. Onda se preračunam pa shvatim da mogu da vam dam deset i dam ih a onda me pljujete jer sam pogazio obećanje od pet dinara. :blink:Danici se Jelašić svaki put obraćao (sa razlogom) kao detetu od pet godina. Ovoj se treba obraćati kao osobi sa posebnim potrebama.
Neverovatno nespremna je bila sa MILF-ovkom.Ali kad ju je uhvatila da ne zna kad je osnovana SNS.Naterala ju je ministarka da kaze SRS :frust: :frust: :frust:
Posted

jel pusti neko radio b92 kad ustane ujutru ... oko 7-8 ?ta dvojica sto vode su toliko neprijatni + imaju neke glasove koji nikako ne prijaju ujutru kad ustanes

Posted
jel pusti neko radio b92 kad ustane ujutru ... oko 7-8 ?ta dvojica sto vode su toliko neprijatni + imaju neke glasove koji nikako ne prijaju ujutru kad ustanes
slusao ja nekoliko puta poslednjih nedelja u kolima na putu do posla.zakljucio sam da su oni neki eksperiment.
Posted
slusao ja nekoliko puta poslednjih nedelja u kolima na putu do posla.zakljucio sam da su oni neki eksperiment.
Vrlo slušan eksperiment...
Posted
Zezaš? Koliko slušan?!
Nije neka konkurencija ali medju 3 ...Oni su razvaljivali jos na Radiju S...
Posted

Moram se preispitati.. Mora da sam nenormalan kada je meni to neslušljivo.

Posted
Moram se preispitati.. Mora da sam nenormalan kada je meni to neslušljivo.
Biće ti i dalje neslušljivo a izgubićeš živce....