Crepajac Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 (edited) Auj*bemulebac, počela jesenja programska šema radija "B(rakus)92"... Edited September 14, 2011 by Crepajac
Crepajac Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 jel' se vrnuo i cuko u etar?Za sada samo ona budala Kubura (i glodur sa uvlakačima)...
dzonibgd Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QmQ9yaa55FEHehe,do jaja,al brate,bilo pre 20,sad je tisincina,bedak.
bigvlada Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Taman kada pomislim da od Danice nisu mogli da nađu lošijeg novinara da vodi kažiprst, oni me razuvere. Razgovor juče sa novom ministarkom, valjda energetike. Priča o jeftinijoj struji. Pita je zašto nije ispunila obećanje o dva sata jeftinije struje. Ova joj odogovara zbog dvotarifnih brojila i da bi svi bili jednaki, oni koji troše do 500 kilovata (dva miliona domaćinstava po njoj) imaće popust od 15%. A novinarka nastavlja da baljezga o dva sata i obećanju. Situacija: Obećam vam da ću vam dati pet dinara. Onda se preračunam pa shvatim da mogu da vam dam deset i dam ih a onda me pljujete jer sam pogazio obećanje od pet dinara. :blink:Danici se Jelašić svaki put obraćao (sa razlogom) kao detetu od pet godina. Ovoj se treba obraćati kao osobi sa posebnim potrebama.
gospa buba Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Taman kada pomislim da od Danice nisu mogli da nađu lošijeg novinara da vodi kažiprst, oni me razuvere.Razgovor juče sa novom ministarkom, valjda energetike. Priča o jeftinijoj struji. Pita je zašto nije ispunila obećanje o dva sata jeftinije struje. Ova joj odogovara zbog dvotarifnih brojila i da bi svi bili jednaki, oni koji troše do 500 kilovata (dva miliona domaćinstava po njoj) imaće popust od 15%. A novinarka nastavlja da baljezga o dva sata i obećanju.Situacija: Obećam vam da ću vam dati pet dinara. Onda se preračunam pa shvatim da mogu da vam dam deset i dam ih a onda me pljujete jer sam pogazio obećanje od pet dinara. :blink:Danici se Jelašić svaki put obraćao (sa razlogom) kao detetu od pet godina. Ovoj se treba obraćati kao osobi sa posebnim potrebama.gledala jutros. nekako bezveze neprijatno
Frank Pembleton Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Taman kada pomislim da od Danice nisu mogli da nađu lošijeg novinara da vodi kažiprst, oni me razuvere.Razgovor juče sa novom ministarkom, valjda energetike. Priča o jeftinijoj struji. Pita je zašto nije ispunila obećanje o dva sata jeftinije struje. Ova joj odogovara zbog dvotarifnih brojila i da bi svi bili jednaki, oni koji troše do 500 kilovata (dva miliona domaćinstava po njoj) imaće popust od 15%. A novinarka nastavlja da baljezga o dva sata i obećanju.Situacija: Obećam vam da ću vam dati pet dinara. Onda se preračunam pa shvatim da mogu da vam dam deset i dam ih a onda me pljujete jer sam pogazio obećanje od pet dinara. :blink:Danici se Jelašić svaki put obraćao (sa razlogom) kao detetu od pet godina. Ovoj se treba obraćati kao osobi sa posebnim potrebama.Neverovatno nespremna je bila sa MILF-ovkom.Ali kad ju je uhvatila da ne zna kad je osnovana SNS.Naterala ju je ministarka da kaze SRS :frust:
mjone Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 jel pusti neko radio b92 kad ustane ujutru ... oko 7-8 ?ta dvojica sto vode su toliko neprijatni + imaju neke glasove koji nikako ne prijaju ujutru kad ustanes
Parsons Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 jel pusti neko radio b92 kad ustane ujutru ... oko 7-8 ?ta dvojica sto vode su toliko neprijatni + imaju neke glasove koji nikako ne prijaju ujutru kad ustanesslusao ja nekoliko puta poslednjih nedelja u kolima na putu do posla.zakljucio sam da su oni neki eksperiment.
Frank Pembleton Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 slusao ja nekoliko puta poslednjih nedelja u kolima na putu do posla.zakljucio sam da su oni neki eksperiment.Vrlo slušan eksperiment...
Frank Pembleton Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Zezaš? Koliko slušan?!Nije neka konkurencija ali medju 3 ...Oni su razvaljivali jos na Radiju S...
Tale Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Moram se preispitati.. Mora da sam nenormalan kada je meni to neslušljivo.
Frank Pembleton Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Moram se preispitati.. Mora da sam nenormalan kada je meni to neslušljivo.Biće ti i dalje neslušljivo a izgubićeš živce....
Recommended Posts