belch Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 (edited) upravo sam naletela na klax! nisam pomislila na ovu igricu preko 15 godina (neko negde spomenu c64).. obožavala sam je kao mala iako je sestra uvek bila bolja...a se rastužih sad, ko idiot... :/http://www.youtube.com/watch?v=eP_RZ6heutsaaa evo i flimba!!!!http://www.youtube.com/watch?v=AtdUBPYVKmk Edited July 28, 2010 by funk soul sister
Hamlet Strašni Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Danas sam 'ladno, ojasnjavajuci gde je ambasada Belgije, rekao u Krunskoj izmedju Kneza Milosa i Borisa Kidrica.Mamu (kojoj sam objasnjavao) prozivam kada kaze SMIP, SIV i CK.
Matilda Ivancic Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ja redovno zgradu s razigranim vranim konjima zovem savezna skupstina
slepa živana Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ja redovno zgradu s razigranim vranim konjima zovem savezna skupstinaa kako se zove?
Hamlet Strašni Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dom Narodne skupstine, mislim da je sada ta zgrada Narodna Skupstina
slepa živana Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dom Narodne skupstine, mislim da je sada ta zgrada Narodna Skupstinaauuu... valjda ću da usvojim do 2050.
Delija67 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ako je sada to skupstina sta je onda ona zgrada u Marsala Tita ispred koje ona baba prodaje sladoled na dva frizidera, a Ceda ispred ulaza crtao zebru?
Milogled Bluff Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 (edited) Danas sam 'ladno, ojasnjavajuci gde je ambasada Belgije, rekao u Krunskoj izmedju Kneza Milosa i Borisa Kidrica.Mamu (kojoj sam objasnjavao) prozivam kada kaze SMIP, SIV i CK.Kakva nedoslednost, kolega. Ili je Proleterskih brigada i Borisa Kidrica, ili Krunska i Beogradska. You can't mix grandmothers and frogs <_< Edited July 29, 2010 by Milogled Bluff
Hamlet Strašni Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 To mi je najludje od svega. MIslim da nikada u zivotu nisam izgovorio Ulica Borisa Kidrica. Dok se tako zvala, nisam imao dodira sa njim, a kada sam se muvao oko tasmajdana, vec je bila Beogradska.
Kayser Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 (edited) Danas sam 'ladno, ojasnjavajuci gde je ambasada Belgije, rekao u Krunskoj izmedju Kneza Milosa i Borisa Kidrica.Mamu (kojoj sam objasnjavao) prozivam kada kaze SMIP, SIV i CK.Nisi pominjao i Hajla Selasija?My link Edited July 29, 2010 by Kayser
bus Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 (edited) Pih ja i ne mogu da se setim kako se Hajla Selasija sada zove. A znao sam. Vremenom ostane samo PRAVO secanje. Edited July 29, 2010 by bus
Hella Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Мало је фалило да изручим зајутрак на астал. Zajednička lutrija ex-YU29. jul 2010. | 13:53 | Izvor: Tanjug Beograd, Sarajevo -- Lutrijske organizacije sa područja bivše Jugoslavije dogovorile su se da od 20 11. organizuju zajedničke igre na sreću. Iz Državne lutrije Srbije potvrđeno je da su njihovi predstavnici prisustvovali sarajevskom sastanku nacionalnih lutrija sa prostora bivše SFRJ.Fondovi će se, kao i nagrade, preračunavati u nacionalne valute, a temeljna valuta bit će evro. Cena igre i iznos dobitaka biće jedinstveni, a uplate i dobici obračunavaće se u evrima i preračunavati u domaću valutu."Na projektu se radi od 2007. godine. Ovo je bio jedan u nizu sastanaka na kome se ideja razrađuje i sve je još u pregovorima", saopštila je Državna lutrija Srbije.Prema pisanju sarajevskih medija 'YU lutrija' će imati jedinstvenu uplatu, nagradni fond i premije, a organizovaće je lutrije BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Kosova.Ideju o zajedničkoj lutriji inicirali su, kako se navodi, još 2001. godine Lutrija Slovenije i Lutrija BiH, a konkretna razrada projekta započela je tek 2007. godine osnivanjem Udruženja lutrija jugoistočne Evrope sa sedištem u Ljubljani.Ugovore moraju odobriti državi regulatori svake od lutrija, a prema prvim procenama, očekuje se da bi početak igre mogao biti 2011. godine, rekao je generalni direktor Lutrije Bosne i Hercegovine Edhem Pašukan.
Recommended Posts