Jump to content
IGNORED

NOSTALGIJA

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bus

19

• Olivera Mandic

13

• Matilda Ivancic

7

• nisam ja

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

^ Koza mala. U Srbiji se izdavala za Marinu. Mislim Maju. <_<(Marina = Maja + Karolina)

Edited by crveni autobus
Posted
Где си нашо орво! Ех, а орво негативи, слајдови и фото папир... још боље, орво развијач за папир, који је надживљавао пет фиксира и још увек ферцерао као нов. Бацао сам га само зато што би постао непрозиран па више не бих видео шта радим.
Posted
^ Koza mala. U Srbiji se izdavala za Marinu. Mislim Maju. <_<(Marina = Maja + Karolina)
Каролина и никако другачије.Кад је дошло дотле да се чита трећој, прве две су већ увелико знале напамет, па је мама само зијала, а ове две синхронизовале :).
Posted

Ćuti, isto :D, samo nije ni bilo "treće". Samo brat i ja.

Posted

Sa druge teme>

ukusno je, kao da jedem veeliku čokoladu s lješnjaciman13460778211_2749.jpg
Posted

^odnekud sam zapamtio podatak (a mozda i nije tacno), da je ta devojcica sto je snimila reklamu poginula kad se jat srusio na korzici

Posted

Taj udes je bio 1981, što je, čini mi se, znatno pre te reklame.

Posted
425111463_39ddcb6840.jpg?v=0...A motaju mi se po glavi i one bombone što su izgledale kao presečena pomorandža ili limun, samo ko bi im se setio imena.
Posted

a onih shokantnih godina, valjalo se pochastiti nechim: w8ncx5.jpg

Posted

Krajem 80-ih, hit je bila igrachka "Kengurko". Ne znam da li je imao ko od vas mladjih?Kengurko, kengurko, drug je moj, drug je tvojSkache, igra, pleshe, cupka, sve to moze-Kengurko!