Jump to content

NOSTALGIJA

Featured Replies

:wub:martineculotte.jpg
  • Author

^ Koza mala. U Srbiji se izdavala za Marinu. Mislim Maju. <_<(Marina = Maja + Karolina)

Edited by crveni autobus

1000zasto1000zato.jpg
Где си нашо орво! Ех, а орво негативи, слајдови и фото папир... још боље, орво развијач за папир, који је надживљавао пет фиксира и још увек ферцерао као нов. Бацао сам га само зато што би постао непрозиран па више не бих видео шта радим.
^ Koza mala. U Srbiji se izdavala za Marinu. Mislim Maju. <_<(Marina = Maja + Karolina)
Каролина и никако другачије.Кад је дошло дотле да се чита трећој, прве две су већ увелико знале напамет, па је мама само зијала, а ове две синхронизовале :).
  • Author

Ćuti, isto :D, samo nije ni bilo "treće". Samo brat i ja.

• Author

Sa druge teme>

ukusno je, kao da jedem veeliku čokoladu s lješnjaciman13460778211_2749.jpg

^odnekud sam zapamtio podatak (a mozda i nije tacno), da je ta devojcica sto je snimila reklamu poginula kad se jat srusio na korzici

• Author

Taj udes je bio 1981, što je, čini mi se, znatno pre te reklame.

• Author
425111463_39ddcb6840.jpg?v=0...A motaju mi se po glavi i one bombone što su izgledale kao presečena pomorandža ili limun, samo ko bi im se setio imena.

a onih shokantnih godina, valjalo se pochastiti nechim: w8ncx5.jpg

Krajem 80-ih, hit je bila igrachka "Kengurko". Ne znam da li je imao ko od vas mladjih?Kengurko, kengurko, drug je moj, drug je tvojSkache, igra, pleshe, cupka, sve to moze-Kengurko!