April 10, 201014 yr Author ^ Koza mala. U Srbiji se izdavala za Marinu. Mislim Maju. <_<(Marina = Maja + Karolina) Edited April 10, 201014 yr by crveni autobus
April 10, 201014 yr Sećate se crtaća/filma Ko je smestio Zeki Rodžeru. Nekad Jessica Rabbit, danas Gramophondzie, http://www.youtube.com/watch?v=yy5THitqPBw
April 10, 201014 yr Где си нашо орво! Ех, а орво негативи, слајдови и фото папир... још боље, орво развијач за папир, који је надживљавао пет фиксира и још увек ферцерао као нов. Бацао сам га само зато што би постао непрозиран па више не бих видео шта радим.
April 10, 201014 yr ^ Koza mala. U Srbiji se izdavala za Marinu. Mislim Maju. <_<(Marina = Maja + Karolina)Каролина и никако другачије.Кад је дошло дотле да се чита трећој, прве две су већ увелико знале напамет, па је мама само зијала, а ове две синхронизовале :).
April 15, 201014 yr ^odnekud sam zapamtio podatak (a mozda i nije tacno), da je ta devojcica sto je snimila reklamu poginula kad se jat srusio na korzici
April 20, 201014 yr Author ...A motaju mi se po glavi i one bombone što su izgledale kao presečena pomorandža ili limun, samo ko bi im se setio imena.
April 20, 201014 yr Krajem 80-ih, hit je bila igrachka "Kengurko". Ne znam da li je imao ko od vas mladjih?Kengurko, kengurko, drug je moj, drug je tvojSkache, igra, pleshe, cupka, sve to moze-Kengurko!