Jump to content

NOSTALGIJA

Featured Replies

shta ja znam. to je doshlo mnogo kasnije.atari-2600-vintage-video-game-300x178.jpga ne znam ni kako da guglam no name konzolu na kojoj se igraju igrice kao foto sto ima avatarelem to ima naludje dzojstike ikad vidjene. ne merem fotkati jer sam dao nekom :isuse: a atari me setio na fejvrit igre51YtupH847L.jpgi neka za dvoje. raketice u raznim 2d lavirintima. :vub:

Edited by nisam ja

upravo taj. oksidise i ne skida se sledeca 3 dana. prakticno ;)od ovih ubojitih stvari, volela sam pracke. prvo mi je cale dopustao da pravim samo metke od papira, da nekome ne izbijem oko, ali posle smo pravili od zice, omiljeni su mi bili oni od debele zice, tzv. "krmache". krmache pre dvolitre (naziv za moje memoare)

Edited by Olivera Mandic

• Author

Kad smo već kod toga, ja sam imao Komodor, ali ko bi zaboravio njegovog rivala broj 1?sinclair_zx-spectrum_hr_1s.jpg

slot racers :D452959489_d8f1acbee9.jpgi naravno pac-man

Edited by nisam ja

Kad smo već kod praigara.
iz suparnickog tabora:manic miner, chuckie egg...ZXSpectrum_chuckieegg.gif

podseca na donkey kong-acu11donkey.jpg

• Author

Jao da :lol:

nego....QuickShot II, The Joystickquickshot_2.jpg
S obzirom da si dodao joystick na C64, onda sad moram da stavim ovo da kompletiram masineriju :Hail:c64,commodore,tape,vintage,cassette,k7-fdf48ec028c98f13083994a2a6000aa8_h.jpg

kompletiraj kol'ko hoces, ja sam bio spektrumas  <_< a programe sam ucitavao i presnimavao pomocu uredjaja koji se, seticete se, u to vreme zvao dvokasetas:jvccassetteplayer.jpg