Jump to content

NOSTALGIJA

Featured Replies

1982_-_Pub.JPGCelovecernji_the_Kid.jpgDorde_Balasevic_-_003.jpgBezdan.jpeg

Joj, kako sam samo volela Smogovce...

UEFA_Euro_1984.pngmexico86.jpg
2519623593_62ef64ff39.jpg620cockta.jpgjugoslavija-100-dinara-slika-1182367.jpgzdenka.jpgnegro1.jpgjagodinsko__1_.jpgbazooka1.jpgeurocream.jpgfructal.lezeci.yu.jpg57_slovenian_version_design_1_filter_ks_20_s_slovenia.jpg
simod_akiak_2.JPG :)+ skijice napravljene od gajbi kisele vode (obavezno seći bonsekom) koje fenomenalno čuče na ove akiak čizme
cungalunga.jpgzivotinnjskocarstvotj5.jpg
+ skijice napravljene od gajbi kisele vode (obavezno seći bonsekom) koje fenomenalno čuče na ove akiak čizme
Ja sam vrhove potapala u vrelu vodu, da budu gore zakrivljene kao skije :)

Ne znam da li su vashe keve koristile onaj mega popularni karmin, zlatna ambalaza, on zelen, a zapravo ostavlja crveni trag. Made in Turkey.

Ja sam vrhove potapala u vrelu vodu, da budu gore zakrivljene kao skije :)
naravno, samo ne u vrelu vodu, već upaljačem zagreješ, pa onda saviješ. zato su sve bile crne odozdo, na tom zavoju. tako bar ovde "kod nas". :cerak:

ja sam izbosne. tamo sve islo po receptu starih majstora ;)

Danas kada postajem pionir...DSC_0023.jpgi piće mog detinjstvatraubic.jpg+yassa.jpg

Edited by Spirit

• Author
ms1984w2.jpgPre mesec dana sam ovde u Torontu video super majicu s Vučkom (braon). Mal je ne kupih, ali bila je u nekoj prodavnici gde je sve predrkano i preskupo, pa pomislih "Crknite". Ali možda se i vratim. :wub: ...Nego, znate ovaj sajt?Leksikon YU Mitologije. Jedino što nije dovoljno vizuelan.
115673_tmb_60240267_emgejac%202.jpg
ufff imao sam ovakav, ali pistolj, ne revolver...imao je kratku cev. zvao sam ga "gaNSterski pistolj". pucao sam iz njega uz nadzor. bez nadzora sam pucao iz onog na crvene kapisle.@olivera mandickarmin koji oksidise? naravno. ja sam voleo da ga grickam, imao je veoma zanimljiv ukus koji mi je iz nekog razloga izazivao deja vu.nego....QuickShot II, The Joystickquickshot_2.jpg

Edited by vasudeva418