woodooinstalater Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Otac, sin i holi spirit?Sve to, pa jos i kralj, tehnoloski inovator, pa homoseksualna afera sa pucanjem i pevanjem na Kapriju, pa merdzovanje...Nego, 'ajde ti lepo kazi ko je ovo i sta je ovo? :) Pa da jurimo pivare :P
woodooinstalater Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 (edited) Krupp AGZaboravio si :P da dodas i ThyssenKrupp AG.Tvoj red, covek ceka :)Edit: ne videh da McCabe ima nesto na umu. Daj da vidimo :) Edited March 24, 2010 by woodooinstalater
zorglub Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 (edited) Zaboravio si :P da dodas i ThyssenKrupp AG.U "Aleksanderplatz"-u pomenuše da su dotični i pre rata (za vreme istog znamo kako su radili, jel'te?) bili big time bloodsucker-i... Edited March 24, 2010 by zorglub
woodooinstalater Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ajd nesto lagano sto mi prvo pade na um: Dabogda ti nesto ovako lagano palo na nogu, a ne na um Daj neki tip
Ryan Franco Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 (edited) :)Okej, u pitanju je nemacki automobilski gigant. Ovo je prva verzija iz 1900. Od tada do danas se promenio nekih 7 - 8 puta. Hint nad hintovima: ovaj logo predstavlja inicijale osnivaca. Edited March 24, 2010 by McCabe
woodooinstalater Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 :)Okej, u pitanju je nemacki automobilski gigant. Ovo je prva verzija iz 1900. Od tada do danas se promenio nekih 7 - 8 puta. Hint nad hintovima: ovaj logo predstavlja inicijale osnivaca.Opel je jos u biciklisticka vremena imao nesto slicno...Ali, em nisam siguran, em sada ne mogu da proverim :( Glavni 'argument' mi je ono tvoje 'gigant' i bledo, bledo prisecanje...
woodooinstalater Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Bra'o!Evo svih ovde.Na preznpjavanje i prisecanje... Prevrteo sam po glavi sve wanderere i ostale, ne smem ni da pomenem. Najgore sto mi visio negde, na vrh jezika sto se kaze 'Ajde da pokusamo da malo prosirimo temu:ovo jeste Bayerische Motoren Werke:ALI: cega je stilizacija, sta predstavlja sam logo?
Recommended Posts