assück Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 :Hail:Sa kog je ovo izdanja? Nisam niti znao da ovo postojilast great sea EP iz 1992
assück Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 posle, jebemu. misim, snimljen 1992, izdat kasnije.koristan linak
Milogled Bluff Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-8wL2PiS0HI&feature=related
mustang Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 fala bogu postoje slusalice da moja jaca polovina slusa ovo na miru, inace bi me sahranio istog momenta. nije mi samo jasno kako vam ne popucaju mozdane celije?!
mustang Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Sta da popuca?o tome pricam :)) ko normalan moze da bude posle jedne ovakve pesme
henrik larsson Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) +1u pravu je Milfogled. Bezbedna si, možeš da slušaš. Edited March 7, 2012 by henrik larsson
mustang Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 +1u pravu je Milfogled. Bezbedna si, možeš da slušaš. MILFOGLED ....samo vi to slusajte, ja cu da param usi sa mojim lakim notama :) .. taj hard core je bas za muskarce, da slusam to, tacno bih poubijala sve oko sebe sa uzivanjem. izaziva mi agresivno ponasanje osim ako nisam pod uticajem alkohola i lakih opijata.
Recommended Posts