Jump to content
IGNORED

Fast and ugly

čekmeže

Recommended Posts

Posted
Nekada davno, kada sam 7" kupovao djuture, sam jedan belgijski youth crew band (znam koji, ali necu da se blamiram) nekoliko mjeseci cjenio kao solidan new school band, sa cudnim vokalima, znaci 33 umjesto 45 :isuse:. Sjecam se da mi je kolega snimio Palatka 7" na 45 obrtaja :)
:isuse:
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milogled Bluff

238

• assück

135

• B_B

92

• henrik larsson

90

Posted
:isuse:
Moja eksperimentalna faza :lol: Zaslijepio me privremeno Ed GoodlifeVeil-Good-Life-Compilation-1996-w600-h600.jpg
Posted

pusti, imao sam tu ploču :isuse: sećam se da mi se svidela Shortsight pesma

Posted
mogu samo 1 stvar da kažem. you know your metal :Hail:
Uh, ježim se na pomisao kako bi ovaj svet izgledao bez gravitacije, hevi-metala, sunca i piva. Sav biljni svet bi nestao a mi bismo suvih usta plutali naokolo u mračnom vazduhu tuleći kao tifusari iz "Vrhova Zelengore".
Posted
tifusari iz "Vrhova Zelengore".
:Hail:
Posted

''hilfe, hilfe!''jedna od najstrašnijih scena u domaćoj, pa i stranoj cinematografiji. ostavilo je pečat nivoa ''Mile, Mile???? GNAAAA'' i scena krvavog Halila na stepenicama bolnice na moj mladi um

Posted (edited)
scena krvavog Halila na stepenicama bolnice na moj mladi um
brate, ti mu i ime znaš :) edit: prebacio se na vrhove zelengoreProvereno dobro na obe brzine zvuči i s/t 7" odavde Edited by Ras
Posted
pusti, imao sam tu ploču :isuse: sećam se da mi se svidela Shortsight pesma
Dobro sto si imao, nego kome si je prodao.
Posted
brate, ti mu i ime znaš :) edit: prebacio se na vrhove zelengoreProvereno dobro na obe brzine zvuči i s/t 7" odavde
moja greška što nisam nagovestio prebacivanje na Variolu -_-
Posted (edited)

Poslednjih godina reotkrivam američki sastav Smrt, tačnije njihovu ploču "Simbolik". Prvobitno mi bilo nejasno kako sam propustio da overim taj album u vreme kada je nastao, obzirom da sam Čaka Šuldinera pratio sve dok nije preminuo 2001., a bend zatim prestao da postoji. Ipak, stvari postaju jasnije kada se zaviri u Metalopediju i shvati da navedeni album datira iz 1995: u tom periodu slabo sam pratio metal, ložio sam se na neku Anđelku iz Zemuna i pod njenim uticajem slušao drugu vrstu izvođača, a pretežno Đoleta Balaševića. Bilo kako bilo, album "Simbolik" je nesumnjivo dragulj, iz perioda kada je bend iz death-metal faze iskoračio u progressive. Nakon "Simbolika" sledi još jedan super album - "Zvuk istrajnosti" - a nedugo zatim Čaka napada i savladava bolest. Možda postavljenim klipovima nije mesto na ovom threadu pošto je struktura numera takva da njihov tempo nije konstantno sumanuto brz koliko bi neko hteo, nego tu ima dosta kontrasta i naglih promena brzina. Bez obzira na sve, numere sastava Smrt i dalje sasvim fino spaljuju naše nervne ćelije, a i način na koji je Čak završio - rak mozga - dovoljno je hevi i ugly, tako da...http://www.youtube.com/watch?v=zbp60IX_jFQhttp://www.youtube.com/watch?v=xRyl_p1z9Nw

Edited by Willow