Jump to content
IGNORED

Fast and ugly

čekmeže

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milogled Bluff

238

• assück

135

• B_B

92

• henrik larsson

90

Posted

Malo prelistavam ove urlače tipa Envy, Orchid i slično. Jebote, koliko bi to bili bolji bendovi da imaju neke jednostavne pevače umesto emotvnih vrištavaca.

Posted

Sve je ok, ako može Migloled, možeš i ti.

Posted
Biće neka ekskurzija iz Beograda, ako Bob da.
Previše su Ameri da bi radili Belgrade-Budapest-Bucharest tour, šteta. :(Išao sam već u Zagreb i Osijek radi svirki, ali ovaj termin mi je skroz skenj, tako da čekam neka nova vremena i Kylesu u SKC-u...
Posted
Previše su Ameri da bi radili Belgrade-Budapest-Bucharest tour, šteta. :(Išao sam već u Zagreb i Osijek radi svirki, ali ovaj termin mi je skroz skenj, tako da čekam neka nova vremena i Kylesu u SKC-u...
to'š dočekaš nikadevo ti jedna gotivna majica insteadp4152516.jpg
Posted

Naleteo si negde u Švabiji na tipa sa Kylesa majicom? :o... bem ti sunce što je gadan, to samo u EU ima, bogte.

Posted

heh, baš gledam Kylesa merch, ništa mi se ne sviđa. Kao da ih nije radio Baizley.

Posted
Evo jedna fenomenalna stvar, dugo nisam začadio u tom smeru, pa kren'o danas:
u kom smjeru, u smjeru nacistickog black metala? sto se mene tice, mogao si nas postedjeti ovoga...
Posted

Ako ti smeta što sam okačio pesmu koju je odsvirao ekstremni desničar, a ti klikni na report i reši stvar.

...na reči pesme (a i život i delo dotičnog) nisam obraćao mnogo pažnje nekad davno kada sam prvi put čuo stvar, a i sada mi deluju dovoljno apstraktno da se ne potresam previše oko toga.

Evo malo Nasuma i oprosti ako sam te nehotice uzrujao:http://www.youtube.com/watch?v=TnDGvM11NrQ