cmrlj Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 uuuu fluffer, ti vladas, ti sigurno znas gde taj batist ima da se kupi, mada mu prosla sezona.
slepa živana Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 samo da dodam još dva omiljena naziva za materijale: đavolja koža i kamilja dlaka :D
Nico Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 samo da dodam još dva omiljena naziva za materijale: đavolja koža i kamilja dlaka :Dd'izvineš, kamelhar, kao što je neka moja baba tetka izgovarala sa jako grlenim hhhhh. :)@cmrlj: batist nisam videla decenijama, nema to više kod nas. jednom sam našla super italijanski beli lan i to je bilo to. jedino kad ideš negde u inozemstvo da lociraš prodavnice materijala pa tamo potražiš. imam neke adrese kojekuda, ako zatreba, javi. e da, drugarica mi obećala da će da me vodi u magacin Karan materijala, ono što ni ne stigne do prodavnica, pa ću da izvestim šta ima i šta može da se naruči.
slepa živana Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 d'izvineš, kamelhar, kao što je neka moja baba tetka izgovarala sa jako grlenim hhhhh. :):lol:uopšte nisam povezala do sad da je to ta reč.
duda Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 (edited) Organdin je tanak, pamučni materijal ali malkice krut.eee, ovo mi nekako štur opis za organdin, tj. neko ko ne zna, može da pomisli da je to nešto bzvz ali pravi organdin je diiiiivankažem pravi, zato što sada masovno prodaju ''organdinske'' zavese. odvratna sintetika, sjajna, tera na povraćanje momentalnoevo kako lepo može da izgleda organdin Edited October 3, 2013 by duda
Nico Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Slažem se, organdin je stvarno divan. :) To i batist su mi najlepši materijali za ono pravo, vrelo leto.Još samo da nadjemo gde ih ima i super smo.
sailorman Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Je l ima neko krojačicu u BG koja valja, tj. koja ume da sašije pantalone? Ne pitam šta košta.
Matilda Ivancic Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 idi kod krojaca http://krojac-martinovic.rs/lat/#
sailorman Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Deluju mi fokusirano na muška odela. Je l grešim?
kgmr Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Deluju mi fokusirano na muška odela. Je l grešim?idi kod njih, razumeju. imam i kontakt neke u koju mi de klelo par ozbiljnih korisnika takvih usluga, radi u cika ljubinoj, ali meni je trebalo da sasije teget aljinu mini, A kroj, ladja izrez, ne moze biti jednostavnije... i usrala je, a platila sam 50 evra bez materijala. ali cene je, mogu da iskopam kontakt.
Recommended Posts