Lrd Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Rt straha?Tompson, Micam, Pek, Skorceze i Fincer?Da. :)mislim da je prvi umetnik herrmannTako je.Ruski umetnici su Stravinski i šostakovič.Glah! Ne mogu na Jutjubu da nadjem originalnu temu iz '62, zato neka druga ilustracija Hermana ovde.
ockham Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ockham ili Lrd...izvolite nastavitine. ti si pogodio najbitnije. meni je iz pitanja delovalo da je prvi umetnik muzicar, a razmatrajuci rimejke nije mi na pamet pao rt straha.
Ulis Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ne. ti si pogodio najbitnije. meni je iz pitanja delovalo da je prvi umetnik muzicar, a razmatrajuci rimejke nije mi na pamet pao rt straha.Nisam znao da je Herman pisao muziku za originalni Rt straha.elem,Tu ulogu su odbili Pacino i Dastin Hofman. Pacino zato sto nije zeleo da radi sa prvo predvidjenim rediteljom,Hofman zato sto je mislio da je reditelj koji je i snimio film, lud. Koja je to uloga?
PussyGalore Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nisam znao da je Herman pisao muziku za originalni Rt straha.elem,Tu ulogu su odbili Pacino i Dastin Hofman. Pacino zato sto nije zeleo da radi sa prvo predvidjenim rediteljom,Hofman zato sto je mislio da je reditelj koji je i snimio film, lud. Koja je to uloga? u talkin 2 me?
Ulis Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 (edited) u talkin 2 me?Naravno. Hermanov poslednji film.edit:slovo Edited December 5, 2008 by Ulis
MocaVukotic Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Naravno. Hermanov poslednji film.edit:slovo samo da dodam da je prvi Kane
PussyGalore Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ajde ti moco nastavi kada si vec tu , ja idem sada
MocaVukotic Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ode ti u zezanje, boli te uvo...Evo jedno lako, ko je kum Novog Talasa?
MocaVukotic Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ajd ponovo naslepo - MelvilleMelvil, osim sto im je bio patron, prvi je upotrebio taj izraz "Novi Talas"znači, ockham
ockham Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 koje dve stvari u konacnom izgledu jednog godarovog filma su direktne poseldice melvilovih sugestija?
Recommended Posts