Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Rt straha?Tompson, Micam, Pek, Skorceze i Fincer?
Da. :)
mislim da je prvi umetnik herrmann
Tako je.Ruski umetnici su Stravinski i šostakovič.Glah! Ne mogu na Jutjubu da nadjem originalnu temu iz '62, zato neka druga ilustracija Hermana ovde.
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ockham ili Lrd...izvolite nastaviti
ne. ti si pogodio najbitnije. meni je iz pitanja delovalo da je prvi umetnik muzicar, a razmatrajuci rimejke nije mi na pamet pao rt straha.
Posted
ne. ti si pogodio najbitnije. meni je iz pitanja delovalo da je prvi umetnik muzicar, a razmatrajuci rimejke nije mi na pamet pao rt straha.
Nisam znao da je Herman pisao muziku za originalni Rt straha.elem,Tu ulogu su odbili Pacino i Dastin Hofman. Pacino zato sto nije zeleo da radi sa prvo predvidjenim rediteljom,Hofman zato sto je mislio da je reditelj koji je i snimio film, lud. Koja je to uloga?
Posted
Nisam znao da je Herman pisao muziku za originalni Rt straha.elem,Tu ulogu su odbili Pacino i Dastin Hofman. Pacino zato sto nije zeleo da radi sa prvo predvidjenim rediteljom,Hofman zato sto je mislio da je reditelj koji je i snimio film, lud. Koja je to uloga?
u talkin 2 me?
Posted (edited)
u talkin 2 me?
Naravno. Hermanov poslednji film.edit:slovo Edited by Ulis
Posted
Naravno. Hermanov poslednji film.edit:slovo
samo da dodam da je prvi Kane
Posted

ajde ti moco nastavi kada si vec tu , ja idem sada

Posted

ode ti u zezanje, boli te uvo...Evo jedno lako, ko je kum Novog Talasa?

Posted
ajd ponovo naslepo - Melville
Melvil, osim sto im je bio patron, prvi je upotrebio taj izraz "Novi Talas"znači, ockham
Posted

koje dve stvari u konacnom izgledu jednog godarovog filma su direktne poseldice melvilovih sugestija?