Jump to content

Filmski kviz

Featured Replies

Rt straha?Tompson, Micam, Pek, Skorceze i Fincer?
Da. :)
mislim da je prvi umetnik herrmann
Tako je.Ruski umetnici su Stravinski i šostakovič.Glah! Ne mogu na Jutjubu da nadjem originalnu temu iz '62, zato neka druga ilustracija Hermana ovde.

Ockham ili Lrd...izvolite nastaviti

Ockham ili Lrd...izvolite nastaviti
ne. ti si pogodio najbitnije. meni je iz pitanja delovalo da je prvi umetnik muzicar, a razmatrajuci rimejke nije mi na pamet pao rt straha.
ne. ti si pogodio najbitnije. meni je iz pitanja delovalo da je prvi umetnik muzicar, a razmatrajuci rimejke nije mi na pamet pao rt straha.
Nisam znao da je Herman pisao muziku za originalni Rt straha.elem,Tu ulogu su odbili Pacino i Dastin Hofman. Pacino zato sto nije zeleo da radi sa prvo predvidjenim rediteljom,Hofman zato sto je mislio da je reditelj koji je i snimio film, lud. Koja je to uloga?
Nisam znao da je Herman pisao muziku za originalni Rt straha.elem,Tu ulogu su odbili Pacino i Dastin Hofman. Pacino zato sto nije zeleo da radi sa prvo predvidjenim rediteljom,Hofman zato sto je mislio da je reditelj koji je i snimio film, lud. Koja je to uloga?
u talkin 2 me?
u talkin 2 me?
Naravno. Hermanov poslednji film.edit:slovo

Edited by Ulis

Naravno. Hermanov poslednji film.edit:slovo
samo da dodam da je prvi Kane

ajde ti moco nastavi kada si vec tu , ja idem sada

ode ti u zezanje, boli te uvo...Evo jedno lako, ko je kum Novog Talasa?

bazin?

poznati Fr reditelj

ajd ponovo naslepo - Melville

zar nisu neki francuski novinari?

ajd ponovo naslepo - Melville
Melvil, osim sto im je bio patron, prvi je upotrebio taj izraz "Novi Talas"znači, ockham

koje dve stvari u konacnom izgledu jednog godarovog filma su direktne poseldice melvilovih sugestija?