Jump to content

Filmski kviz

Featured Replies

Lupio :ss1:

zar Promilovicka nije nas covek?
nije lene lovich, lici, samo je jos mracnutija. poreklom iz grcke. govore da ima nevidjen raspon glasa, sto se moze cuti u obradi "i put a spell on you", koja se cuje u filmu jednog od pomenutih rezisera.

Ajde i ja malo da lupam. Nina Hagen

Ajde i ja malo da lupam. Nina Hagen
nije. ajd jos malo.pojavljuje se i u kratkom filmu richarda kerna, "the right side of my brain", pre-home video ispovesti lydije lunch, svojevremeno u beogradu prikazan u skc-u, pa upali panduri da "rasteraju perverznjake".mnogi je smatraju pretecom gothica, dosta pogresno, s obzirom da joj je muzika mnogo pametnija od toga. mada, znala sam i neke metalce koji su je obozavali.nick cave je rekao da bi, kada bi bio zena, bio...
o jebote Diamanda Galas
fala ti! vise nisam znala sta da smislim :D
nick cave je rekao da bi, kada bi bio zena, bio...
E nisam znao ni za nju, ni za ovo sa caveom, pa 'fala lepo na buducim prilozima za cave topic ;)

film je snimio reziser cuven po 1 ratnom filmu o kontroverznoj istorijskoj licnosti poznatoj po satiranju zenareziser, film?

da li je glumac igrao kod jarmusha?

film je snimio reziser cuven po 1 ratnom filmu o kontroverznoj istorijskoj licnosti poznatoj po satiranju zenareziser, film?
Rasputin?

haha, gle starog lisca kako opipava teritoriju. trazi se naziv filma i reziser

Agonija, Klimov

Navesti bar 10 glumaca koji su glumili istaknute političare, a da nisu u pitanju američki političari. I naravno koje su političare glumili.

Bobby WatsonFriz DeizAlec GuinessStephen BerkoffIan McKellenRobert CarlyleNoah TaylorGunter MeisnerCharlie Chaplin Carl Ekbergkao Hitler

Edited by Lancia