Jump to content

Filmski kviz

Featured Replies

Lupio :ss1:

• Replies 4.2k
  • Views 206k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

zar Promilovicka nije nas covek?
nije lene lovich, lici, samo je jos mracnutija. poreklom iz grcke. govore da ima nevidjen raspon glasa, sto se moze cuti u obradi "i put a spell on you", koja se cuje u filmu jednog od pomenutih rezisera.

Ajde i ja malo da lupam. Nina Hagen

Ajde i ja malo da lupam. Nina Hagen
nije. ajd jos malo.pojavljuje se i u kratkom filmu richarda kerna, "the right side of my brain", pre-home video ispovesti lydije lunch, svojevremeno u beogradu prikazan u skc-u, pa upali panduri da "rasteraju perverznjake".mnogi je smatraju pretecom gothica, dosta pogresno, s obzirom da joj je muzika mnogo pametnija od toga. mada, znala sam i neke metalce koji su je obozavali.nick cave je rekao da bi, kada bi bio zena, bio...
o jebote Diamanda Galas
fala ti! vise nisam znala sta da smislim :D
nick cave je rekao da bi, kada bi bio zena, bio...
E nisam znao ni za nju, ni za ovo sa caveom, pa 'fala lepo na buducim prilozima za cave topic ;)

film je snimio reziser cuven po 1 ratnom filmu o kontroverznoj istorijskoj licnosti poznatoj po satiranju zenareziser, film?

da li je glumac igrao kod jarmusha?

film je snimio reziser cuven po 1 ratnom filmu o kontroverznoj istorijskoj licnosti poznatoj po satiranju zenareziser, film?
Rasputin?

haha, gle starog lisca kako opipava teritoriju. trazi se naziv filma i reziser

Agonija, Klimov

Navesti bar 10 glumaca koji su glumili istaknute političare, a da nisu u pitanju američki političari. I naravno koje su političare glumili.

Bobby WatsonFriz DeizAlec GuinessStephen BerkoffIan McKellenRobert CarlyleNoah TaylorGunter MeisnerCharlie Chaplin Carl Ekbergkao Hitler

Edited by Lancia