Ulis Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Još jedna pomoć:Domaći prevod naslova nema veze sa originalnim naslovom i sadrži ime glavnog junaka.Dobro dosli kuci Mr Cens...aka Being there?Ne znam ko je dobio oskara za sporednu ulogu. Znam da Selers nije za glavnu.
colonelo Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 (edited) Jeste Being There!Oscara je dobio Melvyn Douglas, za ulogu starog bogataša, i to nakon što je tu ulogu odbio Laurence Olivier. Glavna glumica je Shirley Maclaine.Postavljaš! Edited November 24, 2008 by colonelo
Ulis Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ko je trčao ulicama Kana i misleći na širli MekLejn vikao "jebao sam je ! "...Hustler, pošto pretpostavljam da znaš odgovor, uzdrži se :)
Ulis Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 U jednom filmu ga je mučio želudac........pa je, zato pio sampone.Elem, sinu je dao ime po jednoj od svojih najpoznatijih uloga, i koje - ime - na neki nacinvam stoji ispred ociju :)
kobni zelaya Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bekim Fehmiu. Nisam znao za ovu triviu sa Shirley.
Ulis Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bekim Fehmiu. Nisam znao za ovu triviu sa Shirley. Da, Bekim.... ;)
kobni zelaya Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 šta sluša Trta, Sirće i ekipa u sobi? šta bi Trta hteo da sluša na žurci?
colonelo Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Evo jedno lako:Kako se zove TV film gotovo identične radnje kao Spilbergov Minhen (rađeni su po istoj knjizi)?
MocaVukotic Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 rodjen u mormonskoj porodici, hipi/dzanki reditelj (kosurina i bradurina), pre nego sto je poceo da rezira dobio oskara u jednoj drugoj, vrlo bitnoj kategoriji, za reziju nije nikad
Recommended Posts