PussyGalore Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 (edited) ok, nisam znao da je bruce paltrow mrtav, baš me briga za tv serije, kao reditelj je malo poznatmajka spada u, po meni mada ne i meni, srednje poznate glumice, i baš me briga za nagrade, jel'......baš me briga za madonnu i holivudske patterne, ovo je glupo pitanje u glupom kvizu...imaš toliko topika za šiljokuranje, pa šiljokuraj na njima...u međuvremenu postavi sledeće pitanje, samo nemoj neko mnogo "pametno", jer ...znaš kako je...teška su vremena...depresija i tako to...pa sad...ko te uopste pita da li tebe nesto briga ili ne, osim sto se diskvalifikujes kao onaj koga treba da briga kada se vec udenuo u kolo aspiring poznavaoca filmske umetnosti ove male ususkane filmske komune.postavljajuci 'glupa pitanja na glupom kvizu' nekako me navodi na misao da ih samo glup covek moze postaviti, sto automatski vredja prvo moderatora THE 3, druge po redu cuvene diskusije za film, i nas, humble pogadjaca koji savesno radimo svoj posao.dakle, da postavim pitanje pa vi lupajte glave cisto za promenu:jedna od najvecih filmskih romansi. sa tim filmom je postigao ogroman, ogroman uspeh u americi i pored toga sto su ga neki uvazeni kriticari/recimo iz variety i tnyt okarakterisali kao banalno, film je dobio sve prestizne nagrade.pored lirskog sadrzaja muzika je imala vrlo znacajnu, vrlo znacajnu ulogu kao i filmska tehnika za to vreme koja je potencirala emotivnu stranu price.snima srcem, ne intelektom sto mu i ne donosi naklonost kritike. Edited November 22, 2008 by PussyGalore
fonTelefon Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 pa sad...ko te uopste pita da li tebe nesto briga ili ne, osim sto se diskvalifikujes kao onaj koga treba da briga kada se vec udenuo u kolo aspiring poznavaoca filmske umetnosti ove male ususkane filmske komune.postavljajuci 'glupa pitanja na glupom kvizu' nekako me navodi na misao da ih samo glup covek moze postaviti, sto automatski vredja prvo moderatora zorgiju, druge po redu cuvene diskusije za film, i nas, humble pogadjaca koji savesno radimo svoj posao.dakle, da postavim pitanje pa vi lupajte glave cisto za promenu:jedna od najvecih filmskih romansi. sa tim filmom je postigao ogroman, ogroman uspeh u americi i pored toga sto su ga neki uvazeni kriticari/recimo iz variety i tnyt okarakterisali kao banalno, film je dobio sve prestizne nagrade.pored lirskog sadrzaja muzika je imala vrlo znacajnu, vrlo znacajnu ulogu kao i filmska tehnika za to vreme koja je potencirala emotivnu stranu price.snima srcem, ne intelektom sto mu i ne donosi naklonost kritike.teraj to u 3 pm sta okolisas.
PussyGalore Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 teraj to u 3 pm sta okolisas. ah...pa to sam i uradila...
Ajant23 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 I, šta sad?Da li je fonTelefon dao tačan odgovor ili nije?
PussyGalore Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 nije, ako sam napisala da je film postigao ogroman uspeh u americi nekako se namece i odgovor da je film strane proizvodnje a koliko me secanje ne vara titanik je zadobio srca i publike i kritike.uostalom, ima vrlo malo tako poznatih ljubavnih romansi koje ne dolaze iz amerike.
3opge Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 onda ne znam, ja volim nastrane ljubavne romanse
MocaVukotic Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 prvi film koji je dobio Oskara u 5 najvaznijih kategorija je.......?
Recommended Posts