Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted (edited)
ok, nisam znao da je bruce paltrow mrtav, baš me briga za tv serije, kao reditelj je malo poznatmajka spada u, po meni mada ne i meni, srednje poznate glumice, i baš me briga za nagrade, jel'......baš me briga za madonnu i holivudske patterne, ovo je glupo pitanje u glupom kvizu...imaš toliko topika za šiljokuranje, pa šiljokuraj na njima...u međuvremenu postavi sledeće pitanje, samo nemoj neko mnogo "pametno", jer ...znaš kako je...teška su vremena...depresija i tako to...
pa sad...ko te uopste pita da li tebe nesto briga ili ne, osim sto se diskvalifikujes kao onaj koga treba da briga kada se vec udenuo u kolo aspiring poznavaoca filmske umetnosti ove male ususkane filmske komune.postavljajuci 'glupa pitanja na glupom kvizu' nekako me navodi na misao da ih samo glup covek moze postaviti, sto automatski vredja prvo moderatora THE 3, druge po redu cuvene diskusije za film, i nas, humble pogadjaca koji savesno radimo svoj posao.dakle, da postavim pitanje pa vi lupajte glave cisto za promenu:jedna od najvecih filmskih romansi. sa tim filmom je postigao ogroman, ogroman uspeh u americi i pored toga sto su ga neki uvazeni kriticari/recimo iz variety i tnyt okarakterisali kao banalno, film je dobio sve prestizne nagrade.pored lirskog sadrzaja muzika je imala vrlo znacajnu, vrlo znacajnu ulogu kao i filmska tehnika za to vreme koja je potencirala emotivnu stranu price.snima srcem, ne intelektom sto mu i ne donosi naklonost kritike. Edited by PussyGalore
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
pa sad...ko te uopste pita da li tebe nesto briga ili ne, osim sto se diskvalifikujes kao onaj koga treba da briga kada se vec udenuo u kolo aspiring poznavaoca filmske umetnosti ove male ususkane filmske komune.postavljajuci 'glupa pitanja na glupom kvizu' nekako me navodi na misao da ih samo glup covek moze postaviti, sto automatski vredja prvo moderatora zorgiju, druge po redu cuvene diskusije za film, i nas, humble pogadjaca koji savesno radimo svoj posao.dakle, da postavim pitanje pa vi lupajte glave cisto za promenu:jedna od najvecih filmskih romansi. sa tim filmom je postigao ogroman, ogroman uspeh u americi i pored toga sto su ga neki uvazeni kriticari/recimo iz variety i tnyt okarakterisali kao banalno, film je dobio sve prestizne nagrade.pored lirskog sadrzaja muzika je imala vrlo znacajnu, vrlo znacajnu ulogu kao i filmska tehnika za to vreme koja je potencirala emotivnu stranu price.snima srcem, ne intelektom sto mu i ne donosi naklonost kritike.
teraj to u 3 pm sta okolisas. evilsmile.gif
Posted
teraj to u 3 pm sta okolisas. evilsmile.gif
ah...pa to sam i uradila...
Posted

I, šta sad?Da li je fonTelefon dao tačan odgovor ili nije? :huh:

Posted

nije, ako sam napisala da je film postigao ogroman uspeh u americi nekako se namece i odgovor da je film strane proizvodnje a koliko me secanje ne vara titanik je zadobio srca i publike i kritike.uostalom, ima vrlo malo tako poznatih ljubavnih romansi koje ne dolaze iz amerike.

Posted

onda ne znam, ja volim nastrane ljubavne romanse

Posted

prvi film koji je dobio Oskara u 5 najvaznijih kategorija je.......?