Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

Taj reziser je hteo da snimi film o Andy Warholu,al ga zezno glumac koji trebo da ga glumi.umro

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja bih rekla da je u pitanju cudesni reziser julian schnabel, to je vise educated guess/zbog basquiata/, a i prilika da se ovaj reziser spomene.pa?

Posted
ja bih rekla da je u pitanju cudesni reziser julian schnabel, to je vise educated guess/zbog basquiata/, a i prilika da se ovaj reziser spomene.pa?
nije.Ovaj je bas poznat i isto je amer,sto se ne bi moglo reci po njegovom imenu
Posted

Gas Van Sant?SlonPoslednji daniGeri (ovaj nisam gledao, smrko si mi se i sa prethodna dva :lol: )

Posted
Gas Van Sant?SlonPoslednji daniGeri (ovaj nisam gledao, smrko si mi se i sa prethodna dva :lol: )
Naravno! nastavi
Posted (edited)

Merkur, čovek sa ožiljkom na obrazu, dečak i ljubavnici...Film?

Edited by Ajant23
Posted

walk the line.najverovatnije si imao neki totalno drugi film na umu, ali evo zasto su uopstena i neartikulisana pitanja glupa i ustvari neinspiritivna za kombinovanje :merkur se u ovom slucaju/ dzoni kesa /odnosi na njegovu kompaniju za snimanje plocazovek sa oziljkom je istog prepoznatljivog identiteta kao covek u crnomdecak, ljubavnici...sve je to deo jednog zivota.e ako si imao na umu neki savremeni horror, onda ove poeticne juxtapositions ne fituju, ali te skrecu sa konstruktivnog i slojevitog razmisljanja.

Posted

jel sa autisticnim klincem koji razbija sifru?

Posted (edited)

Nije ni jedno ni drugo...Kada se čovek seti tačnog odgovora, nema nikakve sumnje da to mora biti taj film.EDIT: Ponavljam pitanje da se ne bi jurilo.

Merkur, čovek sa ožiljkom na obrazu, dečak i ljubavnici...Film?
Hint: Zlatna palma, Nobelovac... Edited by Ajant23
Posted (edited)

Dečak, ljubavnici i čovek sa ožiljkom su glavni junaci filma... Za Merkur je bitno kakvo je on bio božanstvo... Scenario za film je pisao potonji dobitnik Nobela za književnost, a ovaj film je deo rediteljeve trilogije sa njim...EDIT: Zaboravio sam da dodam da je film dobio Zlatnu palmu.

Edited by Ajant23
Posted (edited)

Da, naravno. Sjajan film. :)EDIT: Barem meni. :D

Edited by Ajant23
Posted (edited)

nisam gledao :blink: mada ga znam po "čuvenju"elem, otac malo poznat reditelj, majka srednje poznata glumica, muž poznati pevač u poznatom bendu. Ko je ona?ekstra: navesti imena oca, majke i muža

Edited by MocaVukotic
Posted (edited)

izvini, opet moram da komentarisem...da li mislis na paltrow family?ako da , jer se sve poklapa osim: otac je pokojnik i vise je poznat doduse kao producent /ne bas neznacajnih/ tv serijamajka je okicena i emijem i tonijem i nekih tridesetak filmskih plus toliko televizijskih ulogachris doduse jeste frontman poznate grupemedjutim, dovoljno je bilo samo spomenuti madonu.naravno, pod pretpostavkom da je ovo tacno i odnosi se na vec predvidljiv pattern holivudskih brakova

Edited by PussyGalore
Posted
izvini, opet moram da komentarisem...da li mislis na paltrow family?ako da , jer se sve poklapa osim: otac je pokojnik i vise je poznat doduse kao producent /ne bas neznacajnih/ tv serijamajka je okicena i emijem i tonijem i nekih tridesetak filmskih plus toliko televizijskih ulogachris doduse jeste frontman poznate grupemedjutim, dovoljno je bilo samo spomenuti madonu.naravno, pod pretpostavkom da je ovo tacno i odnosi se na vec predvidljiv pattern holivudskih brakova
ok, nisam znao da je bruce paltrow mrtav, baš me briga za tv serije, kao reditelj je malo poznatmajka spada u, po meni mada ne i meni, srednje poznate glumice, i baš me briga za nagrade, jel'......baš me briga za madonnu i holivudske patterne, ovo je glupo pitanje u glupom kvizu...imaš toliko topika za šiljokuranje, pa šiljokuraj na njima...u međuvremenu postavi sledeće pitanje, samo nemoj neko mnogo "pametno", jer ...znaš kako je...teška su vremena...depresija i tako to...