Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

u ne-dramaturskom smislu, kakva je veza izmedju Rio Bravo i Assault on Precinct 13?

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kao montažer 13 potpisan je John T. Chance, što je ime lika koga tumači Vejn u Rio Bravu. Evo još jedno pitanje iz te epohe: Koje organizacije su članovi: Li, Rut, Mekafi, Skatl, Sars, Rokatanski, Gus, Li, Dark?

Posted
Kao montažer 13 potpisan je John T. Chance
dakle, sam Carpenter je montazer, pod tim pseudonimom (da ne bude zabune)
Posted
policijske (mad max)
Pa...Traži se tačan naziv, molim lepo. Ili pusti film ponovo, ili blasfemiši (www.google.com :)). Verujem u pristojnost ostalih da te neće zloupotrebiti. :)
Posted

jedino cega se secam je naziv Interceptors...mada ne bas najjasnije...

Posted

Okej, da ne insistiram. Interceptor je jedinica Main Force Patrol. Svi detalji na www.mainforcepatrol.com :)Hajde, Moco.

Posted
Okej, da ne insistiram. Interceptor je jedinica Main Force Patrol. Svi detalji na www.mainforcepatrol.com :)Hajde, Moco.
jebiga, nisam 'teo da googlam a samo sam se setio natpisa na kolima "interceptor"ko je izasao na binu da primi Oskara za najbolji film 1976. (dakle, za 1975.godinu)?
Posted (edited)
jebiga, nisam 'teo da googlam a samo sam se setio natpisa na kolima "interceptor"ko je izasao na binu da primi Oskara za najbolji film 1976. (dakle, za 1975.godinu)?
Ona Indijanka dobra riba?edit: Istripovao sam se. Nisam video najbolji film. :D Edited by Lrd
Posted
Ona Indijanka dobra riba?edit: Istripovao sam se. Nisam video najbolji film. :D
Indijanku je poslao Brando, to je za Kuma
Posted
Indijanku je poslao Brando, to je za Kuma
A i godinu sam istripovao. Jebiga, kad je onako dobra riba. :D hahahaha