Jump to content

Filmski kviz

Featured Replies

u ne-dramaturskom smislu, kakva je veza izmedju Rio Bravo i Assault on Precinct 13?

John T. Chance?

da, sta drugo

Kao montažer 13 potpisan je John T. Chance, što je ime lika koga tumači Vejn u Rio Bravu. Evo još jedno pitanje iz te epohe: Koje organizacije su članovi: Li, Rut, Mekafi, Skatl, Sars, Rokatanski, Gus, Li, Dark?

policijske (mad max)

Kao montažer 13 potpisan je John T. Chance
dakle, sam Carpenter je montazer, pod tim pseudonimom (da ne bude zabune)
policijske (mad max)
Pa...Traži se tačan naziv, molim lepo. Ili pusti film ponovo, ili blasfemiši (www.google.com :)). Verujem u pristojnost ostalih da te neće zloupotrebiti. :)

jedino cega se secam je naziv Interceptors...mada ne bas najjasnije...

Okej, da ne insistiram. Interceptor je jedinica Main Force Patrol. Svi detalji na www.mainforcepatrol.com :)Hajde, Moco.

Okej, da ne insistiram. Interceptor je jedinica Main Force Patrol. Svi detalji na www.mainforcepatrol.com :)Hajde, Moco.
jebiga, nisam 'teo da googlam a samo sam se setio natpisa na kolima "interceptor"ko je izasao na binu da primi Oskara za najbolji film 1976. (dakle, za 1975.godinu)?
jebiga, nisam 'teo da googlam a samo sam se setio natpisa na kolima "interceptor"ko je izasao na binu da primi Oskara za najbolji film 1976. (dakle, za 1975.godinu)?
Ona Indijanka dobra riba?edit: Istripovao sam se. Nisam video najbolji film. :D

Edited by Lrd

Ona Indijanka dobra riba?edit: Istripovao sam se. Nisam video najbolji film. :D
Indijanku je poslao Brando, to je za Kuma
Indijanku je poslao Brando, to je za Kuma
A i godinu sam istripovao. Jebiga, kad je onako dobra riba. :D hahahaha

evo ti hint: danas poznat glumac

ćale mu još poznatiji glumac