November 19, 200816 yr u ne-dramaturskom smislu, kakva je veza izmedju Rio Bravo i Assault on Precinct 13?
November 19, 200816 yr Kao montažer 13 potpisan je John T. Chance, što je ime lika koga tumači Vejn u Rio Bravu. Evo još jedno pitanje iz te epohe: Koje organizacije su članovi: Li, Rut, Mekafi, Skatl, Sars, Rokatanski, Gus, Li, Dark?
November 19, 200816 yr Kao montažer 13 potpisan je John T. Chancedakle, sam Carpenter je montazer, pod tim pseudonimom (da ne bude zabune)
November 19, 200816 yr policijske (mad max)Pa...Traži se tačan naziv, molim lepo. Ili pusti film ponovo, ili blasfemiši (www.google.com :)). Verujem u pristojnost ostalih da te neće zloupotrebiti. :)
November 19, 200816 yr Okej, da ne insistiram. Interceptor je jedinica Main Force Patrol. Svi detalji na www.mainforcepatrol.com :)Hajde, Moco.
November 19, 200816 yr Okej, da ne insistiram. Interceptor je jedinica Main Force Patrol. Svi detalji na www.mainforcepatrol.com :)Hajde, Moco.jebiga, nisam 'teo da googlam a samo sam se setio natpisa na kolima "interceptor"ko je izasao na binu da primi Oskara za najbolji film 1976. (dakle, za 1975.godinu)?
November 19, 200816 yr jebiga, nisam 'teo da googlam a samo sam se setio natpisa na kolima "interceptor"ko je izasao na binu da primi Oskara za najbolji film 1976. (dakle, za 1975.godinu)?Ona Indijanka dobra riba?edit: Istripovao sam se. Nisam video najbolji film. :D Edited November 19, 200816 yr by Lrd
November 19, 200816 yr Ona Indijanka dobra riba?edit: Istripovao sam se. Nisam video najbolji film. :DIndijanku je poslao Brando, to je za Kuma
November 19, 200816 yr Indijanku je poslao Brando, to je za KumaA i godinu sam istripovao. Jebiga, kad je onako dobra riba. :D hahahaha