Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
pa zar nije THE kazablanka, ulise?
Ne...Kazablanka nije bila, za razliku od ovog filma, zabranjena u Francuskoj par decenija
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ajmo ovako:U kom filmu poznatog reditelja glumačku ekipu čine:1. 1 oskarovac2. 0073. meta jednog od najpoznatijih filmskih manijaka4. General5. Kleopatra6. žena zbog koje su se škoti digli na noge7. jedan od najubjedljivijih filmskih pedofila8. Hari Poter9. 1 nobelovac

Posted

ajd da lupim maximalno...the last time i saw paris

Posted

a death on the nile?druga alternativa je the mirror crack'd ali ne verujem da si do tog filma uopste stig'o.

Posted (edited)

Film nije rađen po Agati, već po jednom poznatom piscu špijunskih romana.Inače, gledao sam Mirror Cracked (to je ono sa Liz Tejlor, Hadsonom i inim poznatim imenima).

Edited by colonelo
Posted
Film nije rađen po Agati, već po jednom poznatom piscu špijunskih romana.Inače, gledao sam Mirror Cracked (to je ono sa Liz Tejlor, Hadsonom i inim poznatim imenima).
mislio sam na film Agatha (M.Apted 1979)
Posted

Pomoć: Najlakše je naći preko tačaka 8. i 9.

Posted

da da, the tailor of panamasve vreme sam spajao bonda i cleopatru, o harry pottera sam totalno zanemario (valjda jer ga toliko mrzim :rolleyes: )

Posted

Jeste The Tailor of Panama!Objašnjenje:1. Geoffrey Rush (Oskar za Shine)2. Pierce Brosnan3. Jamie Lee Curtis (Halloween)4. Brendan Gleeson (naslovna uloga u Boormanovom filmu)5. Lenor Varela (Kleopatra u Hallmark produkciji)6. Catherine McCormack (Braveheart)7. Dylan Baker (Hapiness)8. Daniel Radcliffe9. Harold Pinter (dramski pisac - nobelovac od 2005.)Znaš šta ti je dalje činiti.