luba Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 da povucem ovo pitanje, mozda je previse gikovsko?ajde ovo:zajednicka osoba x u delima wesa cravena, coppole, clivea barkera, olivera stonea i nicka cavea?ps. za pitanje go-betweens-24 pomoc: cetvrta sezona u pitanju.
ToniAdams Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 neki baki koji ceka izvrsenje smrtne kazne na el. stolici
luba Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 neki baki koji ceka izvrsenje smrtne kazne na el. stolicinjet. saradjivanje je u pitanju.
luba Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 nadam se da ce ovo da pomogne:zena je u pitanju. veeeooma neobicna. ima je, na ovaj ili onaj nacin, u delima svih ovih ljudi.nevidjeno sam konspirativna :D
luba Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Da lupim - Lidia Lynch?blizu, ali nije. jos dramaticnija od nje. u jednom od filmova je glumila, a ostalo je muzika.
luba Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ih, bre.nema darkera ovde :D ili sam ja mnogo matora.nije pidzej, mama od svih njih. neobicnog imena, evropskog porekla iako je americanka.
3opge Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ih, bre.nema darkera ovde :D ili sam ja mnogo matora.nije pidzej, mama od svih njih. neobicnog imena, evropskog porekla iako je americanka.siouxie?
luba Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 siouxie?nije. samo u jednom od filmova pomenutih ljudi je glumila, tj dala glas. u ostalima, na saundtreku. sa kejvom nastupala i imali par zajednickih projekata. poreklom iz komsiluka majke srbije, juzno.
Recommended Posts