Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Po kom slasheru iz osamdesetih je jedan poznati irski bend dobio ime?
My bloody valentine. :P
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa kad daješ laka pitanja. A i taj izbor muzike...Ti si, u stvari, teo da pitaš:Po kom horor splatteru iz šezdesetih je jedan američki "alternativni" bend dobio ime? Ime filma je pogrešno upamćeno.

Posted

Yeah. :) A film je bolji nego što se da pretpostaviti, btw.

Posted

Koji reziser je rekao da film ima sve ako sadrzi brzinu,seks i nasilje? A ujedno to ga je inspirisalo da nazove svoj mozda i najpoznatiji film

Posted (edited)
Koji reziser je rekao da film ima sve ako sadrzi brzinu,seks i nasilje? A ujedno to ga je inspirisalo da nazove svoj mozda i najpoznatiji film
Kusta je postavio tzv 'pravilo 3xW':WEGA, WOPA u WEBAmislis na Soderberga? Edited by 3opge
Posted
Kusta je postavio tzv 'pravilo 3xW':WEGA, WOPA u WEBA
Koliko ja znam to je rekao šiba Krvavac, jedno 10-15 godina pre Kuste...mada nisam 100% siguran
Posted

mislis na Soderberga?jok.taj film snimljen kad se Soderberg rodio

Posted
Koliko ja znam to je rekao šiba Krvavac, jedno 10-15 godina pre Kuste...mada nisam 100% siguran
ne znam za to ali ti si prvi koji osporava Kustina autorska prava na to pravilo
Posted
ne znam za to ali ti si prvi koji osporava Kustina autorska prava na to pravilo
ma nije da osporavam, nego sam se setio da sam tako pročitao negde...to čuveno pravilo 3 š, kao šiba je rekao yebeš film u kome nema šege, šore i ševe i otišao da snimi Waltera, ali ponavljam, nisam 100% siguran...(čak i ne mogu da se setim ševe u walteru, istrolovah bezveze)...
Posted (edited)

Odgovor na pitanje:A za Russa sam saznao preko Crampsa. I posle kažu da rocknroll ne obrazuje ljude.edit: ilustrativniji link, sa originalnom mjuzom.

Edited by Lrd
Posted

Tako je!Faster, Pussycat! Kill! Kill! Russ MeyeraNajzad se nadjosmo oko muzickog ukusa:Daj nastavi

Posted

Dobro. Jedna od ikona posleratnog Holivuda i sveta zabave uopšte, u kojem je bio renesansna ličnost. Glavna odlika njegovog celokupnog lika i dela je neponovljivi šarm. U mladosti je bio bokser, krupije, potrčko, barmen i mnogo drugih stvari. Kada je počeo da nastupa kao pevač, često je zapadao u dugove i po navici se pozajmljivao u zamenu za 10% svih budućih prihoda, što je radio i kada je daleko premašio 100%. U svetu zabavne muzike je veliko ime, ali ima glumačku karijeru kojom se svako može pohvaliti. Ne samo da je radio sa nekima od zaista najvećih (:P) reditelja i glumaca, već je bio sastavni deo jedne epohe. Najveći uspeh postigao je u seriji filmova koje je snimiio u tandemu sa likom sa kojim je prvo nastupao kao komičar na bini.Uvek je bio šarmantan i nasmejan, a njegova bivša žena rekla je da je bio velika lenština i da ga nikad ništa u životu nije zanimalo. Bez obzira na to, bio je brižan muž, pa je, navodno, koristio svoje veze sa mafijom da bi povratio novac svojoj bivšoj ženi. Bez obzira koliko ozbiljno shvatao glumački posao i prihvatio neke uloge da bi učio od boljih glumaca, u javnosti nije mnogo cenio taj posao, govoreći da je to "najlakša stvar na svetu". "Ako neko misli da je gluma teška, neka proba da stoji za šankom ceo dan", rekao je ovaj legendarni lik koji se jednom vozio sa Krastijem Klovnom malim avionom i onda ugledao pun mesec i spevao pesmu o njemu, samo da bi shvatio da plagira sam sebe.