November 16, 200816 yr Da, rekao je. Sad nadjoh tacan podatak. Mislim da ima i na youtubu ta izjava.Dok sam ceprkao nadjoh i ovu njegovu izjavu (medju mnogim sjajnim izjavama i intervjuima):Mogli bi nasi glumci malo da prouce ovo. Ko zna sta bi sve otkrili.nasi glumci bi trebalo da nauce kako se pravilno izvodi seppuku,
November 16, 200816 yr nasi glumci bi trebalo da nauce kako se pravilno izvodi seppuku,Pa ono, jes'. Kasno je sad za bilo sta bolje. :DNego, novo pitanje: Koji veliki reziser je imao nameru (mozda je jos uvek ima, mada mislim da je vreme za to, nazalost, proslo) da snima biopic o nekim facama Holivuda i ko je trebao da ih glumi (po njegovom misljenju)? Edited November 16, 200816 yr by Sludge Factory
November 17, 200816 yr Naravno :)Jedan od tih faca Holivuda je glumio u jednom filmu tog rezisera i to prilicno ozbiljno, iako je najpoznatiji kao komicar.
November 17, 200816 yr Naravno :)Jedan od tih faca Holivuda je glumio u jednom filmu tog rezisera i to prilicno ozbiljno, iako je najpoznatiji kao komicar.Kusturica, Džeri Luis?
November 17, 200816 yr Kusturica, Džeri Luis?Kusturica veliki reziser? Mozda u glavi Kostunice Dr Vojislava. Ali jeste Dzeri Luis. Sad je valjda dovoljan hint! :D
November 17, 200816 yr Kusturica veliki reziser? Mozda u glavi Kostunice Dr Vojislava. Ali jeste Dzeri Luis. Sad je valjda dovoljan hint! :DVoleo ti to ili ne, Kusturica jeste veliki reditelj...a političare barem na ovom pdf-u ne moraš pominjati.
November 17, 200816 yr Voleo ti to ili ne, Kusturica jeste veliki reditelj...a političare barem na ovom pdf-u ne moraš pominjati.Uh, gde me nadje? Ajde da ne raspravljamo o tome. skorsejzi?Da. Da ne gnjavim vise, recicu i ostatak price, pa ti onda postavljaj novo pitanje. Scorsese je imao zelju da snimi biopic od Dinu Martinu, koji bi se zvao "Dino", gde bi Dina Martina igrao Tom Henks, Dzerija Luisa Dzim Keri, Frenka Sinatru Dzon Travolta, Hju Grant Pitera Loforada, a Adam Sendler Dzoia Bishopa. Edited November 17, 200816 yr by Sludge Factory
November 17, 200816 yr neka ulis postavi. po dzeriju sam i pogodioSa kim je Marlon Brando želeo da snimi "Jesen patrijarha" ?