Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Da, rekao je. Sad nadjoh tacan podatak. Mislim da ima i na youtubu ta izjava.Dok sam ceprkao nadjoh i ovu njegovu izjavu (medju mnogim sjajnim izjavama i intervjuima):Mogli bi nasi glumci malo da prouce ovo. Ko zna sta bi sve otkrili.
nasi glumci bi trebalo da nauce kako se pravilno izvodi seppuku,
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
nasi glumci bi trebalo da nauce kako se pravilno izvodi seppuku,
Pa ono, jes'. Kasno je sad za bilo sta bolje. :DNego, novo pitanje: Koji veliki reziser je imao nameru (mozda je jos uvek ima, mada mislim da je vreme za to, nazalost, proslo) da snima biopic o nekim facama Holivuda i ko je trebao da ih glumi (po njegovom misljenju)? Edited by Sludge Factory
Posted

Naravno :)Jedan od tih faca Holivuda je glumio u jednom filmu tog rezisera i to prilicno ozbiljno, iako je najpoznatiji kao komicar.

Posted
Naravno :)Jedan od tih faca Holivuda je glumio u jednom filmu tog rezisera i to prilicno ozbiljno, iako je najpoznatiji kao komicar.
Kusturica, Džeri Luis?
Posted
Kusturica, Džeri Luis?
Kusturica veliki reziser? Mozda u glavi Kostunice Dr Vojislava. Ali jeste Dzeri Luis. Sad je valjda dovoljan hint! :D
Posted
Kusturica veliki reziser? Mozda u glavi Kostunice Dr Vojislava. Ali jeste Dzeri Luis. Sad je valjda dovoljan hint! :D
Voleo ti to ili ne, Kusturica jeste veliki reditelj...a političare barem na ovom pdf-u ne moraš pominjati.
Posted (edited)
Voleo ti to ili ne, Kusturica jeste veliki reditelj...a političare barem na ovom pdf-u ne moraš pominjati.
Uh, gde me nadje? Ajde da ne raspravljamo o tome.
skorsejzi?
Da. Da ne gnjavim vise, recicu i ostatak price, pa ti onda postavljaj novo pitanje. Scorsese je imao zelju da snimi biopic od Dinu Martinu, koji bi se zvao "Dino", gde bi Dina Martina igrao Tom Henks, Dzerija Luisa Dzim Keri, Frenka Sinatru Dzon Travolta, Hju Grant Pitera Loforada, a Adam Sendler Dzoia Bishopa. Edited by Sludge Factory
Posted

neka ulis postavi. po dzeriju sam i pogodio

Posted
neka ulis postavi. po dzeriju sam i pogodio
Sa kim je Marlon Brando želeo da snimi "Jesen patrijarha" ?
Posted

Po kom slasheru iz osamdesetih je jedan poznati irski bend dobio ime?