korindjar Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 (edited) pitanje postavlja sludge, jeste red riverinace i ja sam misljenja da je fincher jedan od najvecih doajena rezije danas, a iza svakog njegovog filma stoji dlicna prica. i game i se7en i fight club i zodijak su odlicni filmovi, iza kojih stvarno stoji dosta. sto se tice breda, u pitanju je 1 vedeta. interesantno bi mi bilo da vidim sta mislis o clooneyu?a toliko biografsko pitanje jer se ipak ovde samo igramo, te detalje mozda ne znaju svi, a njegov zivot je ipak pizdarija prica posle koje sam ostao otvorene vilice jos neko vreme. zamisli da je jos glumeo u sunsetu i high noon. ostali glumci bi imali 'onako' karijere Edited November 16, 2008 by Hustler
Sludge Factory Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Hmm, evo 1 lakog pitanja: na snimanju Africke kraljice, jedino Hemfri Bogart i Dzon Hjuston se nisu razboleli od nekog stomacnog virusa, ili tako neceg slicnog. Zasto? :DInace, da se i ja slozim da je David Fincher apsolutno jedan od najboljih rezisera danas.A Bred je dobar glumac. Glumio je u brdo dobrih filmova, svuda bio sasvim solidan, negde cak i odlican; svakako nije pokvario nijedan film (bar od onih koje sam ja gledao s njim). A jos mi je zanimljiviji jer je "plavusan i lepotan", a ipak je 1 faca i dobar glumac. To se ne srece bas cesto. :P :D
Sludge Factory Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 krljali su rakije?Pa, recimo. :D Navodno, svi su ostali pili neku zagadjenu vodu, samo su njih dvojica zedj iskljucivo gasili viskijem. Opet tvoj red.
Pokojni Ruxin Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 /off/Prosto je nemoguće da su Brad Pitt i Di Caprio dobri glumci čim imaju imidz ''lepotana'' /off/
Sludge Factory Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 /off/Prosto je nemoguće da su Brad Pitt i Di Caprio dobri glumci čim imaju imidz ''lepotana'' /off/Pa zez'o sam se, jbt. U stvari, hteo sam da kazem da ih ljudi cesto iz tog glupog razloga potcenjuju kao umetnike/glumce.BTW, evo tog "lepotana":
Pokojni Ruxin Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ma nisam mislio na tebe, skapirao sam da se slažemo jbte...Nego generalno me oduvek nerviralo to večito potcenjivanje dotičnih, pa sam morao istaći svoje cenjeno mišljenje. :)
korindjar Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 (edited) Pa, recimo. :D Navodno, svi su ostali pili neku zagadjenu vodu, samo su njih dvojica zedj iskljucivo gasili viskijem.mogli su piti i vode, posto alkohol kasnije sve to ubije. na egzoticnijim destinacijama je uvek dobro predvece popiti po koju. ja sam uz viljemovku preziveo trovanje na 5 godina mature gde je 90% ljudi zaglavilo :Djedno lako pitanje:ziveli su u studentskim domovima u madridu. pesnik, slikar i reziser. cini mi se da su dvojica bili cimeriko su? Edited November 16, 2008 by Hustler
Ulis Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jedno lako pitanje:ziveli su u studentskim domovima u madridu. pesnik, slikar i reziser. cini mi se da su dvojica bili cimeriko su?Lorka, Dali i Bunjuel
Ulis Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Zaćutao je, zatim izašao sa predstave Hamleta...i više nikad nije zaigrao u pozorištu. Koji je glumac i šta je video?
Sludge Factory Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 (edited) Zaćutao je, zatim izašao sa predstave Hamleta...i više nikad nije zaigrao u pozorištu. Koji je glumac i šta je video?Daniel Day-Lewis. Prica se da je video duh svoga oca, mada on to nikad nije tako rekao. Edited November 16, 2008 by Sludge Factory
Ulis Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Daniel Day-Lewis. Prica se da je video duh svoga oca, mada on to nikad nije tako rekao.Da, DD Luisbtw, rekao je
Sludge Factory Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Da, DD Luisbtw, rekao jeDa, rekao je. Sad nadjoh tacan podatak. Mislim da ima i na youtubu ta izjava.Dok sam ceprkao nadjoh i ovu njegovu izjavu (medju mnogim sjajnim izjavama i intervjuima):The thing that Konstantin Stanislavski lays out is how you do the thing the first time every time - 1,000 times. That's the idea you're always searching for.Mogli bi nasi glumci malo da prouce ovo. Ko zna sta bi sve otkrili.
Sludge Factory Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ako zelite da nastavimo o ovome, molim za drugu temu, da ne smaramo ovaj plemeniti topik.Daj stvarno, splitujte ovo, da ne uprljamo krvlju ovaj topic. A bice krvi, to je sigurno. :P
Recommended Posts