Jump to content

Filmski kviz

Featured Replies

pitanje postavlja sludge, jeste red riverinace i ja sam misljenja da je fincher jedan od najvecih doajena rezije danas, a iza svakog njegovog filma stoji dlicna prica. i game i se7en i fight club i zodijak su odlicni filmovi, iza kojih stvarno stoji dosta. sto se tice breda, u pitanju je 1 vedeta. interesantno bi mi bilo da vidim sta mislis o clooneyu?a toliko biografsko pitanje jer se ipak ovde samo igramo, te detalje mozda ne znaju svi, a njegov zivot je ipak pizdarija prica posle koje sam ostao otvorene vilice jos neko vreme. zamisli da je jos glumeo u sunsetu i high noon. ostali glumci bi imali 'onako' karijere

Edited by Hustler

• Replies 4.2k
  • Views 209.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hmm, evo 1 lakog pitanja: na snimanju Africke kraljice, jedino Hemfri Bogart i Dzon Hjuston se nisu razboleli od nekog stomacnog virusa, ili tako neceg slicnog. Zasto? :DInace, da se i ja slozim da je David Fincher apsolutno jedan od najboljih rezisera danas.A Bred je dobar glumac. Glumio je u brdo dobrih filmova, svuda bio sasvim solidan, negde cak i odlican; svakako nije pokvario nijedan film (bar od onih koje sam ja gledao s njim). A jos mi je zanimljiviji jer je "plavusan i lepotan", a ipak je 1 faca i dobar glumac. To se ne srece bas cesto. :P :D

krljali su rakije?

Hustler said:
krljali su rakije?
Pa, recimo. :D Navodno, svi su ostali pili neku zagadjenu vodu, samo su njih dvojica zedj iskljucivo gasili viskijem. Opet tvoj red.

/off/Prosto je nemoguće da su Brad Pitt i Di Caprio dobri glumci čim imaju imidz ''lepotana'' :rolleyes: /off/

stamcha said:
/off/Prosto je nemoguće da su Brad Pitt i Di Caprio dobri glumci čim imaju imidz ''lepotana'' :rolleyes: /off/
Pa zez'o sam se, jbt. U stvari, hteo sam da kazem da ih ljudi cesto iz tog glupog razloga potcenjuju kao umetnike/glumce.BTW, evo tog "lepotana":
Reveal hidden contents

Ma nisam mislio na tebe, skapirao sam da se slažemo jbte...Nego generalno me oduvek nerviralo to večito potcenjivanje dotičnih, pa sam morao istaći svoje cenjeno mišljenje. :)

Sludge Factory said:
Pa, recimo. :D Navodno, svi su ostali pili neku zagadjenu vodu, samo su njih dvojica zedj iskljucivo gasili viskijem.
mogli su piti i vode, posto alkohol kasnije sve to ubije. na egzoticnijim destinacijama je uvek dobro predvece popiti po koju. ja sam uz viljemovku preziveo trovanje na 5 godina mature gde je 90% ljudi zaglavilo :Djedno lako pitanje:ziveli su u studentskim domovima u madridu. pesnik, slikar i reziser. cini mi se da su dvojica bili cimeriko su?

Edited by Hustler

Hustler said:
jedno lako pitanje:ziveli su u studentskim domovima u madridu. pesnik, slikar i reziser. cini mi se da su dvojica bili cimeriko su?
Lorka, Dali i Bunjuel

naravno

Zaćutao je, zatim izašao sa predstave Hamleta...i više nikad nije zaigrao u pozorištu. Koji je glumac i šta je video?

Ulis said:
Zaćutao je, zatim izašao sa predstave Hamleta...i više nikad nije zaigrao u pozorištu. Koji je glumac i šta je video?
Daniel Day-Lewis. Prica se da je video duh svoga oca, mada on to nikad nije tako rekao.

Edited by Sludge Factory

Sludge Factory said:
Daniel Day-Lewis. Prica se da je video duh svoga oca, mada on to nikad nije tako rekao.
Da, DD Luisbtw, rekao je
  Ulis said:
Da, DD Luisbtw, rekao je
Da, rekao je. Sad nadjoh tacan podatak. Mislim da ima i na youtubu ta izjava.Dok sam ceprkao nadjoh i ovu njegovu izjavu (medju mnogim sjajnim izjavama i intervjuima):
  Daniel Day-Lewis said:
The thing that Konstantin Stanislavski lays out is how you do the thing the first time every time - 1,000 times. That's the idea you're always searching for.
Mogli bi nasi glumci malo da prouce ovo. Ko zna sta bi sve otkrili.
  Lrd said:
Ako zelite da nastavimo o ovome, molim za drugu temu, da ne smaramo ovaj plemeniti topik.
Daj stvarno, splitujte ovo, da ne uprljamo krvlju ovaj topic. A bice krvi, to je sigurno. :P