kobni zelaya Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Na koncertu kog banda publika nemo stoji i posmatra? I šta glavni junak filma odnosi sa koncerta?
Ulis Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Na koncertu kog banda publika nemo stoji i posmatra? I šta glavni junak filma odnosi sa koncerta?Yardbirds...Dzef Bek, Dzimi Pejdz....Hemings odnosi vrat slomljene Bekove gitare
Ulis Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Po jednoj pripovetci poznatog pisca snimljen je film...sto jel'te nije nista neobicno, kao sto nije neobicno dase pisac pojavi u filmu. U ovom filmu, jednog autoritativnog reditelja, pojavljuje se, dakle i pisac, na malo specifican nacin.Film, reditelj, pisac i scena u kojoj se pisac pojavljuje ?
Lrd Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Po jednoj pripovetci poznatog pisca snimljen je film...sto jel'te nije nista neobicno, kao sto nije neobicno dase pisac pojavi u filmu. U ovom filmu, jednog autoritativnog reditelja, pojavljuje se, dakle i pisac, na malo specifican nacin.Film, reditelj, pisac i scena u kojoj se pisac pojavljuje ?Eh, malo je neodredjeno. Je l' može, na primer, Deliverance, Džon Burman, Džejms Diki, šerif koji ispituje Bitija i Vojta u bolnici?
Ulis Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Eh, malo je neodredjeno. Je l' može, na primer, Deliverance, Džon Burman, Džejms Diki, šerif koji ispituje Bitija i Vojta u bolnici?Ne, nije Oslobađanje.Pa rekoh da nije ništa neobično...otud neodređenost...valjda.Elem, pisac je u jednoj svojoj kasnijoj pripovetci kritikovao reditelja sa par rečenica....reditelju je to najuspešnijinematernji a glavnom glumcu prvi film u životu...muziku je pisao Herbi Henkok aka "potražinagoogle" :)
Lrd Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 (edited) Ne, nije Oslobađanje.Pa rekoh da nije ništa neobično...otud neodređenost...valjda.Elem, pisac je u jednoj svojoj kasnijoj pripovetci kritikovao reditelja sa par rečenica....reditelju je to najuspešnijinematernji a glavnom glumcu prvi film u životu...muziku je pisao Herbi Henkok aka "potražinagoogle" :)A i lepo si napisao "novela". Nikad guglom, doći će valjda samo. :)edit: šta je babi milo...tvoje "herbi henkok" je u mom mozgu registrovano kao "bernand herman". Oo Pošto se ič ne razumem u džez, nit mi nešto znači u životu, guglao sam malo i mislim da sam našao odgovor, ali to ne važi. :) Ne bih znao inače. Edited November 14, 2008 by Lrd
Ulis Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A i lepo si napisao "novela". Nikad guglom, doći će valjda samo. :)Jesam li? :)Da pripomognem....Prvi put Gainsbourg-ova heroina, jedan park...treballi su tu da budu Velvet Underground
kobni zelaya Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A sad sam shvatio zbog parka i Jane Birkin. Nisam imao pojma da je Hemmingsu to prva glavna uloga, a i ne znam gde se pojavljuje Cortazar?
Ulis Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A sad sam shvatio zbog parka i Jane Birkin. Nisam imao pojma da je Hemmingsu to prva glavna uloga, a i ne znam gde se pojavljuje Cortazar?:)Na fotografijama beskućnika.nastavi
Lrd Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 (edited) Jesam li? :)Na ovaj ili onaj način. :D Edited November 14, 2008 by Lrd
kobni zelaya Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Evo pomoć, da može Lrd da googla. :P Medalju mu daje Orson Vels.
Recommended Posts