PussyGalore Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 (edited) ne razumem pitanje?da li mislis na dela koja je zapoceo pa ga je omela smrt ili mislis na samo njegovu neispunjenu zelju?zakasneli p.s.nema, bar ja ne znam, rezisera koji je imao na umu toliko zapocetih projekata kao o.w, neke su drugu reziseri zavrsili, vecina je, nazalost ostala samo u povoju.tako da je pitanje, smesno, jer ne moze da mi padne na pamet nijedno, ali apsolutno nijedno delo, a da o.w nije vec imao neku ideju u vezi realizacije/od sekspirovih drama, pa preko ulisa, sirana, dostojevskog /zlocin i kazna/ i td i td. Edited October 13, 2008 by PussyGalore
Ulis Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ne razumem pitanje?da li mislis na dela koja je zapoceo pa ga je omela smrt ili mislis na samo njegovu neispunjenu zelju?zakasneli p.s.nema, bar ja ne znam, rezisera koji je imao na umu toliko zapocetih projekata kao o.w, neke su drugu reziseri zavrsili, vecina je, nazalost ostala samo u povoju.tako da je pitanje, smesno, jer ne moze da mi padne na pamet nijedno, ali apsolutno nijedno delo, a da o.w nije vec imao neku ideju u vezi realizacije/od sekspirovih drama, pa preko ulisa, sirana, dostojevskog /zlocin i kazna/ i td i td.Započeto...nezavršenosve si navela , ovo što pitam je jedno od retkih koje nisi
PussyGalore Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ne znam, mozda don kihot, nisam sigurna za mobi dika, to mi je kao neka neizbezna literatura. a mozda je don kihota neko u nedjuvremenu i zavrsio.i dalje mislim da je pitanje malo nedefinisano,medjutim, mnogo bi mi bio interesantniji njegov rimejk sunset blvd, sa nacetom ritom, recimo...
PussyGalore Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 pogodila sam?ako jesam, da ne dezuram:kucna pomocnica, postanska sluzbenica i killing spree uz mocarta.
Ajant23 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 (edited) Šabrolova Ceremonija.Nego, jeste li vi sigurni za Kihota? Kako bilo... Evo pitanje, da se ne čeka:Ne pitam ime glumca, nego koja je velika svetska kompanija koje je on vlasnik. Ovaj glumac igrao je zapaženu ulogu u vesternu sa Henri Fondom, kao i u još nekoliko filmova. Bio je još klinac. A, svoje poslednje pojavljivanje na filmu zabeležio je tako što je njegov lik poslednji dah ispustio pokraj uzdrmanog Lorensa u čuvenom Linovom filmu. Danas je vlasnik jedne velike i opštepoznate kompanije. Dakle, samo ime kompanije? Edited October 14, 2008 by Ajant23
korindjar Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 (edited) Michel Raydobra prica This project took eighteen months and caused Michel to look at the affect film work was having on his education. He decided to quit acting. He subsequently attended Harvard where he read business studies. After university he joined White Weld & Co moving on to NM Rothschild and Credit Suisse First Boston. In his London city career in investment banking he made his first millions. In 1995 he joined Nikko Securities and in 1998 became the first non-Japanese member of the main board. Meantime he had continued his passion for winter sports and was a member of the British Olympic ski team at the 1968 Winter games in Grenoble, France. He was in the team again in '72 and '76 competing on these occasions in the luge. He had also married a childhood friend Charlene, daughter of Alfred "Freddie" Heineken. Her mother was Lucille Cummins daughter of a Kentucky Bourbon maker. Her father Freddie died in January 2002 and left his controlling interest, 50.05%, in the Heineken brewing empire to the couple. It is estimated at three billion pounds sterling or four point two billion dollars.pitanje:Jedan veliki reziser je tvrdio da mu je rad na setu Lorensa od Arabije jedno od najdragocenijih filmskih iskustava. Kaze da su razgovori sa Linom za njega bili veoma dragoceni i da se oni odrazavaju u svakom njegovom blokbasteru. Kada je snimao pocetak svoje najpoznatije fransize u Tunisu rekao je da ga je po jakom suncu odrzavalo to sto je uvek razmisljao koliko je Lin toga moraoda podnese pre njega. Edited October 14, 2008 by Hustler
Ajant23 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 (edited) A, Spilberg.Da ne čeka, novo pitanje:"To be is to do" – Socrates, "To do is to be" – Sartre, "Do be do be do" – Sinatra. Edited October 14, 2008 by Ajant23
PussyGalore Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 pitanje:Jedan veliki reziser je tvrdio da mu je rad na setu Lorensa od Arabije jedno od najdragocenijih filmskih iskustava. Kaze da su razgovori sa Linom za njega bili veoma dragoceni i da se oni odrazavaju u svakom njegovom blokbasteru. Kada je snimao pocetak svoje najpoznatije fransize u Tunisu rekao je da ga je po jakom suncu odrzavalo to sto je uvek razmisljao koliko je Lin toga moraoda podnese pre njega. cekaj, malo...da li si ti siguran da je spilberg sa 16 godina/ili vec koliko?/ bio na setu snimanja lorenca od arabije???pogotovu sto je film sniman najvise u spaniji.
korindjar Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 (edited) pretpostavljam da nisu snimali na lagodih 15 stepeni. jel mozes da ponovis pitanje ajante? Edited October 14, 2008 by Hustler
Ajant23 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ponavljam pitanje:"To be is to do" – Socrates, "To do is to be" – Sartre, "Do be do be do" – Sinatra.
korindjar Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 (edited) uu, sorry, mislio sam da sam video neko drugo pitanje ranije :Dsubway? Edited October 14, 2008 by Hustler
Recommended Posts