apotekarica Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 mene ovo asocira na "znam sta ste radili proslog leta vol. 2"
Zeka Peka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Јој, није, али је просто ко пасуљ. Сви су гледали овај филм. :) Нови хинтови: будућност, радио водитељ, свештеник
Mrva Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Postavi ti opet slobodno, ne pada mi nista na pamet, a siguran da ti vec imas spreman film. :)
Zeka Peka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Postavi ti opet slobodno, ne pada mi nista na pamet, a siguran da ti vec imas spreman film. :)'Ајде, али следећи пут нема вађења. <_< Немам ни ја ништа више спремљено него ти, а увек можеш да смислиш неко питањце као што су ове асоцијације. То бар није тешко. :)Хмммм.... Мало да променим, тражи се име глумице.Поред многих других улога, у једном филму је кукала због малих груди, у другом је добила на лотоу, а у трећем је изненадно погинула на паркингу.п.с. У будуће, да не би топик стајао у месту сатима, предлажем да, чећајући оног ко је ти у реченици: "Ајде опет ти" и сл, било ко постави питање, пошто и онако на ти-а није ред. :D
apotekarica Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Glumac:Bio je upravnik institucije zatvorenog tipaNi kriv ni duzan osudjen na smrt Ubio je oca zarad vlastiLjubio se s dve friskije Oskarovke (obe plavuse)
3opge Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 reziser pomalo glumac trenira sina boks i zaliva ga ladnom vodom
3opge Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 (edited) nijereziser koji je rezirao film u kome igra ovaj reziser je veoma mlad Edited October 15, 2007 by 3opge
Recommended Posts