Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

u kom filmu je zbog trajanja dijaloga dvoje glumaca koji su silazili niz stepenice reziser napravio dodatno stepeniste?ona: "Ovo je jedna cudna ljubavna afera."on: "Zasto?'ona: "Mozda zbog cinjenice da me ne volis."on: "Kada te ne budem voleo reci cu ti."

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

iz 'notornog' filma gde poljubac traje 11 minuta.

Posted
iz 'notornog' filma gde poljubac traje 11 minuta.
tako je
Posted (edited)

iskreno odradjen blow job'ajde da pripomognem...jedan njegov film nosi naziv grada u kome je rodjen, a bio je i model ck, a bio je veren sa cerkom stylish horror rezisera, sve u svemu jedan izvanredno interesantna umetnicka dusa, dalje ne govorim.mozda umesto iskreno treba da stoji solidno, i to je sve.

Edited by PussyGalore
Posted

Meni ovo pomalo blesavo pitanje. Ali, kako je očigledno Asia Argento bola oči kao dotična ćerka, dozvolio sam sebi da vidim ko joj je bio verenik.Jedno ime samo po sebi je iskočilo: Vincent Gallo.

Posted

Akrostih:Prvi red: Reditelj koji je snimio nekoliko uspešnih komedija, uključujući i 1 rimejk čuvene komedije, snimio je ovaj film početkom osamdesetetih. Film je postao veliki hit i često se pominje ne po svome pravom naslovu nego po junaku.Drugi red: Taj junak bio je akter i nastavka tog filma.Treći red: Film u kome se glumac, koji je glumio junaka iz prethodnih redova, i sam oprobao u komediji: rimejk filma u kome je glumčev lik nekada igrao čuveni francuski komičar. Četvrti red je prezime glumca koji je igrao u serijalu čiji je treći film režirao reditelj filma iz trećeg reda.Peti red: Prvi bitni dugometražni film reditelja koji je režirao drugi film u serijalu pomenutom u prethodnom redu. U njemu glavnu ulogu igra muzičar, čiju obradu pesme u tome filmu radi grupa mlađa od njega. (Obrisati član iz naslova.)Šesti red: Ta grupa u naslovu jedne pesme imenuje junaka i motiv iz filma iz ovog reda. Ovaj film u svome naslovu ima ime jedne stvarne ličnosti.Sedmi i osmi red čini prezime glumca koji je dobio Oscara za ulogu tog junaka.A, glumac koji je više od tri puta radio sa rediteljem filma iz šestog reda, i koji je igrao glavnu ulogu u filmu iz šestog reda, igrao je glavnu ulogu i u traženom filmu.(Film ima dve reči. Reči u redovima i u odgovoru su sve u originalu.)

Posted (edited)
Meni ovo pomalo blesavo pitanje. Ali, kako je očigledno Asia Argento bola oči kao dotična ćerka, dozvolio sam sebi da vidim ko joj je bio verenik.Jedno ime samo po sebi je iskočilo: Vincent Gallo.
mozda tebi, ali ti nisi odgovorio ustvari na postavljeno pitanje, osim sto si izbunario reditelja.felacio na kraju filma je upravo zbog istinitosti, a ne simuliranja /inace u to vreme gallo & chloe one item/bio tema raspravljanja kod svih 'cistunaca' u umetnicko-filmskom miljeu i td i td ...tako da na vrlo direktno pitanje nisi odgovorio, odgovor je the brown bunny, a ne vg.a evo ga i kontraverzni billboard sa sunseta Edited by PussyGalore
Posted
mozda tebi
Naravno da je meni, ja sam rekao.
ali ti nisi odgovorio ustvari na postavljeno pitanje, osim sto si izbunario reditelja.felacio na kraju filma je upravo zbog istinitosti, a ne simuliranja /inace u to vreme gallo & chloe one item/bio tema raspravljanja kod svih 'cistunaca' u umetnicko-filmskom miljeu i td i td ...tako da na vrlo direktno pitanje nisi odgovorio, odgovor je the brown bunny, a ne vg.
Pitanje je bilo film, a ne učesnik čiji jedan njegov film nosi naziv grada u kome je rodjen, a bio je i model ck, a bio je veren sa cerkom stylish horror rezisera, sve u svemu jedan izvanredno interesantna umetnicka dusa, dalje ne govorim.A, bunarenje je bilo ovo pod Asia Argento: "Was engaged to actor Vincent Gallo (1998)". Baš me nešto bolelo uvo da to ne pogledam. Ko je veren sa kim i te stvari...
Posted

ama bre pumpkinu/eufemizam, zorge/ pitanje je bilo u kom filmu je cuvena scena felacia???da bih olaksala bunarenje ja sam, zamisli, gle, skoro graficki opisala reditelja, glumca, producenta, editora, pisca muzike, jos pride dala hint za njegov kultni indie film buffalo 66, kao /nedopustivo za nekog znalca/extra pomoc, a ti na sav moj napor odgovaras sa:Baš me nešto bolelo uvo da to ne pogledam. Ko je veren sa kim i te stvari...

Posted (edited)

Ovo je većtroll on:

da bih olaksala bunarenje ja sam, zamisli, gle, skoro graficki opisala reditelja, glumca, producenta, editora, pisca muzike, jos pride dala hint za njegov kultni indie film buffalo 66, kao /nedopustivo za nekog znalca/extra pomoc, a ti na sav moj napor odgovaras sa:Baš me nešto bolelo uvo da to ne pogledam. Ko je veren sa kim i te stvari...
Što? Ne sme da me boli uvo ko je sa kim :wub: veren :wub: ?
pitanje je bilo u kom filmu je cuvena scena felacia???
Da reče da je pitanje film, ne bih odgovarao, to bi onda bilo "bunarenje" za tim filmom.Daj okači tu "čuvenu scenu" u "Vrh brate" pa, ako je tako dobra, sve ti priznajem.troll off.Mada bi bio red da Alexia pita. Sastavila je:First BloodRambo IIOscarMurphy, EddieHungerEd WoodLandau, MartinLandau, Martini, sada zbog toga što nisi rekao da pitaš film, a ne "ključnog" učesnika, da joj probadne odgovor. Sinoć sam se zadržao da postavim novo pitanje samo zbog toga da se kviz ne bi otezao u beskonačnim čekanjima potvrde.Da sam čekao do tvoga razdvajanja nijansi, prošlo bi vreme u kome sam i sastavio pitanje i Alexia odgovorila.Edit: gramatika i slovne greške. Edited by Ajant23
Posted
Mada bi bio red da Alexia pita. Sastavila je:First BloodRambo IIOscarMurphy, EddieHungerEd WoodLandau, MartinLandau, Martin
a tako je trebalo?ja sam samo lupila prvi film sa dzonijem depom koji mi je pao na pamet.
i, sada zbog toga što nisi rekao da pitaš film, a ne "ključnog" učesnika, da joj probadne odgovor. Sinoć sam se zadržao da postavim novo pitanje samo zbog toga da se kviz ne bi otezao u beskonačnim čekanjima potvrde.Da sam čekao do tvoga razdvajanja nijansi, prošlo bi vreme u kome sam i sastavio pitanje i Alexia odgovorila.Edit: gramatika i slovne greške.
ma jok, samo se vi raspravljajte, mnogo je zanimljivije nego da ja pitam nesto lako i holivudsko.za svaki slucaj, evo nesto vrlo lako i /skoro/ holivudsko:u kom filmu je ovo muzika za sahranu?