Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted (edited)

gde sam je dobio? /uz :thumbsup: za iskrenos'-je l nekom, mozda, iznad casti da se konsultuje s guglom i odgovori na pitanje s misterioznom pozadinom?

Edited by MaRkOMaN
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

okej, odgovoricu ja 'mesto tebe- otud inspiracija /al i dalje mi nije jasno sta je tu problem, kad je tako ocigledno da se vrzmam po oba foruma + da sam pitanje postavio samo da bi se igra nastavila //tj. bez puno muke&naukee sad, posto je odgovor na izvol'te [zar ne bi takav i, pre? ;)], necu reci da nastavi bilo ko, vec cu promeniti pitanje, podjednako zajebano-on je poznat po tome sto u jednom drugom filmu baji odseca prst, zbog opkladepartner u trazenom filmu mu je cuveni americki reper koji je, eto, snimio i po koji muvifilm u kojem njih dvojica, posto im je drugar zavrsio u kovcegu zbog overdosea, resavaju da zavrse na klinici za odvikavanje od narkotika, al tako da se stvari ne razvijaju bas.. najzdravije? ..se zove, kako?

Posted
okej, odgovoricu ja 'mesto tebe- otud inspiracija /al i dalje mi nije jasno sta je tu problem, kad je tako ocigledno da se vrzmam po oba foruma + da sam pitanje postavio samo da bi se igra nastavila //tj. bez puno muke&naukee sad, posto je odgovor na izvol'te [zar ne bi takav i, pre? ;)], necu reci da nastavi bilo ko, vec cu promeniti pitanje, podjednako zajebano-
Ma nema problema, samo sam rekao da ukoliko zelis da postavis neko tricky pitanje, nije bas dobra solucija da bude sa onog foruma jer nemali broj ljudi bar povremeno svrati na oba.. Ukoliko je cilj bio samo da se nastavi igra (sto je pozitivno, i ovako je polumrtav) onda dobro.. ;)
Posted
:thumbsup: i za sve te sto svrate na oba, [iskljucivo] ovde il onde je jedna od vecih gluposti..a sto se tice pitanja-evo, obecavam ti tricky onda kada ga i zasluzim tj. dam odgovor na postavljeno; ovako, kad je zastoj, poslednje sto mi pada na pamet je da jos vise zakocim kviz nekom torturom- zato mi je kanda i bzvz sto si nas'o za shodno da se zaustavljas kod pitanja kod kojeg je pozeljno sve, osim toga
Posted

Da malo oživimo topic:Odgovor na alternativno pitanje je Tim Roth.

Posted

da, on i tupac = gridlock'd; nista specijalno, osim ako..vozi

Posted

Ajmo ovako:Koji ex-yu film sadrži prikaz pakla, i to prilično bizaran?

Posted (edited)

Nije Urnebesna Tragedija.Ovaj film je nešto stariji.Jedino ako Srbiju 90-tih ne izjednačavaš sa paklom :D

Edited by colonelo
Posted
Nije Urnebesna Tragedija.Ovaj film je nešto stariji.
Čovek koga treba ubiti - Veljko Bulajić
Posted
Čovek koga treba ubiti - Veljko Bulajić
Taj je!
Posted

Koji glumac se za ulogu, za koju je dobio Oskara, pripremao tako što je proučavao lik Hala iz Odiseje?

Posted
Koji glumac se za ulogu, za koju je dobio Oskara, pripremao tako što je proučavao lik Hala iz Odiseje?
To je , vremenski, najkraća uloga koja je dobila tu nagradu