korindjar Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 JEL OVO NESTO IZ SAW?mrzi me da prepravljam ovo iznad napisano pod uticajem caps locka
MaRkOMaN Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 sta samo "nije", daj neki hint ostavljacu stari; zvuci poznato..
ToniAdams Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 pa zvuci poznato posto si sigurno gledao.sad, tesko je dati hinta a da ne postane zicer.recimo, ona je sastavljena od leseva.on je jako popularan medj spodobama.sad znas, garant.
MaRkOMaN Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 (edited) ne, cekaj, postoji noviji frankenstajn [x mnogo, al u ovom, posto ne da se setim imena-] posle bega iz laba franki smugne u neko seoce u sumi, gde se steka u stali ili tako nekoj kucici za seno/drva, odma' pored kuce u kojoj zivi slep tip sa cerom na koju se franki nalozio; tip koji mu je u jednoj sceni sviro violinu i fino se zdruzio s njim -- e ta porodica ima dzukca, i moguce da ga je naranio nas moderni franki, a? Edited June 22, 2008 by MaRkOMaN
Killiana Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 aj jedno lagano, da ne zakucam kviz.sta povezuje jednog gluvog decka, jednog oca tek izaslog iz zatvora i jednu majku tek izaslu iz zatvora?
kurdi Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 jednog oca tek izaslog iz zatvoraja sam pomislio da znam, al detalj me buni - bas iz zatvora?
Killiana Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 zatocenistva.a kad to vec pitas, imas i tacan odgovor.
kurdi Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 nemam sad neko dobro pitanje, a vecini ionako nisam nista otkrio pa nek stoji ovo i dalje.ako smislim nesto interesantno pre nego sto neko ovo odgovori postavicu (prilicno mi je jedinstvena prilika )
MaRkOMaN Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 sa se neckas, de pogodi, inspirisace te.. killianina potvrda?AKAnie gust/jebo dobro pitanje, odgovori/zvekni sta bilo
kurdi Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ok, ajde onda f5 posto ceo dan necu biti kod kuce.a ko god prvi odgovori moze slobodno da nastavi i ako nisam tu (mislim da potvrda nije neophodna).odgovor na killianino pitanje je osveta (vengeance na korejskom), a pitanje je:ko povezuje (ocigledno hronoloski :D) kompjuterske igrice, bezanje iz skole, polazak na faks, seks, grad i izbore?
Recommended Posts