Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Imena dva rezisera koja su se nekada bavili reziranjem reklama, a sada rade filmovealternativno (ovo sam prvo napisao, nije nesto narocito, a zao mi tolikog texta):Dete od nekoliko godina stoji na ramenima majke koja se poradja u pecini koju ispunjava voda. Beba je rodjena u vodi, majka ga izdize iznad vode, da se ne bi udavio. Rupa se puni vodom, dolazi do zeninog vrata, jedno dete joj je na ramenima, drugo drzi sa pupcanom pupcanom vrpcom u stomaku iznad vode, dok se nad rupom pojavljuje otac sa ranom u stomaku.Koji je reziser smislio ovako bolesnu scenu?
Režiser? :rolleyes: misliš glumac koji se bavi i režijom?
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hehe da, Mel Gibson.Bay i Fincher su ljudi koje sam imao na umu za prvo pitanje, mada je veovatno da je lista duga.

Posted

Ko je režirao video spot "Love is strong" Stones-a?

Posted (edited)

gore pomenuti finceredit: izbrisah blam u vezi s tim spotom; drugi put

Edited by MaRkOMaN
Posted

jedan od retkih rezisera u cijim hororima ce uzivati i oni koji taj zanr ne vole je snimao kratke filmove strave i pre nego sto je krenuo u srednju skolu. za razliku od fincera nije imao basnoslovno mnogo para za svoj filmski debi, a ni za prilican broj potonjih ranih radova, al, iako radjeni s niskim budzetom, postase klasik do klasika.pitanje je krajnje naivno, samo takva me rade u toku ispitnog roka: who's the daddy?

Posted

ma kaki, ovaj je tata za obojicuna brzaka sam postavio, u pravu ste, evo korekcije bas spram pomenutih-pristup zanru im je drugaciji- ves i piter ti vise daju specijalne efekte/ciste scene nasilja, ovaj je atmosferican, snima sporije, insistira na saspensu i fura tu specificnu dozu humora.. a i sara, zanrovski, no bas nije preterivanje udeliti mu master of horror etiketu; inspiris'o je taj mnoge, a ljubiteljima filmova ulepso dane i dane.. bukvalno od samog komicnog es ef pocetkaizdvaja se i po tome sto je- odlican kompozitor!

Posted
ma kaki, ovaj je tata za obojicuna brzaka sam postavio, u pravu ste, evo korekcije bas spram pomenutih-pristup zanru im je drugaciji- ves i piter ti vise daju specijalne efekte/ciste scene nasilja, ovaj je atmosferican, snima sporije, insistira na saspensu i fura tu specificnu dozu humora.. a i sara, zanrovski, no bas nije preterivanje udeliti mu master of horror etiketu; inspiris'o je taj mnoge, a ljubiteljima filmova ulepso dane i dane.. bukvalno od samog komicnog es ef pocetkaizdvaja se i po tome sto je- odlican kompozitor!
Karpenter?
Posted

ulise, moj karpenter je brzi od tvog.

Posted
ulise, moj karpenter je brzi od tvog.
:) jeste, nema spora
Posted (edited)

a ni greske

Edited by MaRkOMaN
Posted

ko kucetu baci svoju kosku?