3opge Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 pri kraju jednog filma prve reci koje jedan junak izgovara su:'"U pocetku bese rec.", zasto to, tata?'film, karakter?
Ulis Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Aleksandrov sin, "Mali čovek" u žrtvovanju Tarkovskog. Onda počinje Muke po Mati Baha...(znači li ovo da si, posle onog gledanja na Festu, ipak ponovo pogledao film?)Legenda kaže da je jedna od scena u jednom filmu snimana sa 15-ak kamera istovremeno.Film, scena, pesma koja se peva?
kobni zelaya Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ajde da lupim - Kabare, Tomorrow belongs to me?
Ulis Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 U kadrovima te scene pojavljuju se šest glumaca...prvi je jedan od najvećih glumaca (po mom mišljenju ovo mu je jedna od najboljih uloga), drugog samgledao samo u ovom filmu (kažu da mu je to bila prva uloga za koju je kastingovan odmah posle glavnog glumca)treći je umro odmah po snimanju filma, četvrtog i petog vidim tu i tamo, šesti ima kultni status, mada mislim da mu je ulogau ovom filmu najznačajniji posao u životu...Reditelju je ovaj film, takođe, najvažniji koji je uradio..
kobni zelaya Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 U kadrovima te scene pojavljuju se šest glumaca...prvi je jedan od najvećih glumaca (po mom mišljenju ovo mu je jedna od najboljih uloga), drugog samgledao samo u ovom filmu (kažu da mu je to bila prva uloga za koju je kastingovan odmah posle glavnog glumca)treći je umro odmah po snimanju filma, četvrtog i petog vidim tu i tamo, šesti ima kultni status, mada mislim da mu je ulogau ovom filmu najznačajniji posao u životu...Reditelju je ovaj film, takođe, najvažniji koji je uradio..Lovac na jelene - Cant take my eyes of you?
Ulis Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Lovac na jelene - Cant take my eyes of you? :) Naravno
kobni zelaya Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Navesti bar dva filma u kojima John Savage odlazi u Vijetnam.Navesti bar jedan film u kojem ne odlazi, a trebalo je.
kobni zelaya Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Navesti bar dva filma u kojima John Savage odlazi u Vijetnam.Navesti bar jedan film u kojem ne odlazi, a trebalo je.Pa ne mogu da verujem, ovo je toliko lako. Hajde, samo drugi deo pitanja je dovoljan. Dakle - U kom filmu John Savage ne odlazi u Vijetnam, a trebalo je? I šta se u toj sceni peva?
Ulis Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Nije problem u Kosi (gde ne odlazi u Vijetnam) nego u drugom/drugim filmovima, pored Lovca.... gde ide tamo.U Marijinim ljubavnicima vraća se iz Drugog svetskog rata
kobni zelaya Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ups, izvinjavam se, prebacio sam se, davno sam gledao Marias Lovers. Pitaj.
Ulis Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Koji glumac i u kojem filmu nije trepnuo ni u jednoj sceni?
Aleksija Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Nije problem u Kosi (gde ne odlazi u Vijetnam) nego u drugom/drugim filmovima, pored Lovca.... gde ide tamo.U Marijinim ljubavnicima vraća se iz Drugog svetskog ratasamo da dopunim, ima ga i u little boy blue, gde, gle slucajnosti, igra impotentnog vijetnamskog veterana.ne znam ko ne trepce.
Recommended Posts