uliks Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 tako ne treba, al nema veze, probaj vako /R-je-rated, moguce da to dize frku [yt] tagu heh, ta hvala.. odgovoricu ti.. ovako u najavi- skinucu ti kez ;) Tako radi,a ne čudi me što su malo otežali otvaranje.Nije to za oči svake.Odgledala jesam,samo osmeh je tu još :P .A što se kviza tiče,jesi li bar ti pogledao četiri posta iza ovog?preTeču ?
MaRkOMaN Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 jesam, al pojma nemam- znam samo da je sadasnji disa jedan jako fin cika.. :)
MaRkOMaN Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 (edited) pitanje koje nece zahtevati da odgovor stigne sledeceg meseca glasi: svi pricaju koristeci jednu jedinu rec, a svi su-jedan te istiedit: i ima ih, bogami, dostau pitanju je scena umnozavanja kog glumca? Edited June 7, 2008 by MaRkOMaN
MaRkOMaN Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 funfact: veliki je pristalica smrtne kazne-ide dotle da organizuje zurke povodom egzekucije; krv i med koreni cuda cine
MaRkOMaN Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 ko li je taj amer s brdovitog balkana- ima ih ko pleve al samo jedan je prcko misel fajfer ako prckanje ne da rezultata, skresacu traceve i voditi.. ozbiljno! -_-
MaRkOMaN Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 des bio ranije, da ne zalazim u covekovu intimu.. vozi!
colonelo Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 (edited) Evo pitanja:Jack Nicholson je svoja prva dva Oskara dobio a filmove Let iznad kukavičjeg gnijezda i Vrijeme nježnosti, prvog za glavnu, a drugog za sporednu mušku ulogu. I filmovi su osvojili Oskare u kategoriji za najbolji film.Navodno je obje uloge Nicholson dobio nakon što ih je odbio jedan drugi glumac (isti u oba slučaja).Koji to glumac ''nije imao nos'' za izbor uloga (ili dobre agente)? Edited June 10, 2008 by colonelo
colonelo Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Nije Kan, premda bi i on mogao doći u obzir (posebno kao MekMarfi).
colonelo Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 burt reynolds?Bravo majstore!Baš sam htio napomenuti da su Reynolds i Caan bili na vrhuncu slave otprilike u isto vrijeme, i igrali manje-više isti tip uloga (mačo-tipovi), s tim da je Caan, ipak, snimio nešto više dobrih filmova (ako ništa - Kum I).
korindjar Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 (edited) ehe, nije bas majstore, jer sam izguglao Inace Burt je bio razmatran za ulogu Micheala Corleonea, ali ga Brando nije hteo jer je bio 'suvise tv'Novo pitanje:Imamo jednog komicara koji nam ceo njegov zivot sa nesretnim detinjstvom isprica u poslednjih par minuta filma kao jedan veliki fazon u svom nastupu na nacionalnoj televiziji.Koji je film u pitanju? Edited June 10, 2008 by Hustler
kobni zelaya Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ehe, nije bas majstore, jer sam izguglao Inace Burt je bio razmatran za ulogu Micheala Corleonea, ali ga Brando nije hteo jer je bio 'suvise tv'Novo pitanje:Imamo jednog komicara koji nam ceo njegov zivot sa nesretnim detinjstvom isprica u poslednjih par minuta filma kao jedan veliki fazon u svom nastupu na nacionalnoj televiziji.Koji je film u pitanju?King of Comedy?
MaRkOMaN Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 mennije jasno sto se uz taj muvi cesto lepi to, underrated-snimili su zajedno taksistu i raging bull pa je ste, kritika dobila bizarniju ulogu de nira spram ocekivanja?
Recommended Posts