Jump to content

Filmski kviz

Featured Replies

tako ne treba, al nema veze, probaj vako /R-je-rated, moguce da to dize frku [yt] tagu

heh, ta hvala.. odgovoricu ti.. ovako u najavi- skinucu ti kez ;)

Tako radi,a ne čudi me što su malo otežali otvaranje.Nije to za oči svake.Odgledala jesam,samo osmeh je tu još :P .A što se kviza tiče,jesi li bar ti pogledao četiri posta iza ovog?preTeču :lol: ?

jesam, al pojma nemam- znam samo da je sadasnji disa jedan jako fin cika.. :)

• 4 weeks later...

pitanje koje nece zahtevati da odgovor stigne sledeceg meseca glasi: svi pricaju koristeci jednu jedinu rec, a svi su-jedan te istiedit: i ima ih, bogami, dostau pitanju je scena umnozavanja kog glumca?

Edited by MaRkOMaN

funfact: veliki je pristalica smrtne kazne-ide dotle da organizuje zurke povodom egzekucije; krv i med koreni cuda cine

ko li je taj amer s brdovitog balkana- ima ih ko pleve al samo jedan je prcko misel fajfer

ako prckanje ne da rezultata, skresacu traceve i voditi.. ozbiljno! -_-

Malkovich?Malkovich?Malkovich?Malkovich!

des bio ranije, da ne zalazim u covekovu intimu.. vozi!

Evo pitanja:Jack Nicholson je svoja prva dva Oskara dobio a filmove Let iznad kukavičjeg gnijezda i Vrijeme nježnosti, prvog za glavnu, a drugog za sporednu mušku ulogu. I filmovi su osvojili Oskare u kategoriji za najbolji film.Navodno je obje uloge Nicholson dobio nakon što ih je odbio jedan drugi glumac (isti u oba slučaja).Koji to glumac ''nije imao nos'' za izbor uloga (ili dobre agente)?

Edited by colonelo

Dzejms Kan?

Nije Kan, premda bi i on mogao doći u obzir (posebno kao MekMarfi).

burt reynolds? izguglo :blush:

burt reynolds?
Bravo majstore!Baš sam htio napomenuti da su Reynolds i Caan bili na vrhuncu slave otprilike u isto vrijeme, i igrali manje-više isti tip uloga (mačo-tipovi), s tim da je Caan, ipak, snimio nešto više dobrih filmova (ako ništa - Kum I).

ehe, nije bas majstore, jer sam izguglao Inace Burt je bio razmatran za ulogu Micheala Corleonea, ali ga Brando nije hteo jer je bio 'suvise tv'Novo pitanje:Imamo jednog komicara koji nam ceo njegov zivot sa nesretnim detinjstvom isprica u poslednjih par minuta filma kao jedan veliki fazon u svom nastupu na nacionalnoj televiziji.Koji je film u pitanju?

Edited by Hustler

ehe, nije bas majstore, jer sam izguglao Inace Burt je bio razmatran za ulogu Micheala Corleonea, ali ga Brando nije hteo jer je bio 'suvise tv'Novo pitanje:Imamo jednog komicara koji nam ceo njegov zivot sa nesretnim detinjstvom isprica u poslednjih par minuta filma kao jedan veliki fazon u svom nastupu na nacionalnoj televiziji.Koji je film u pitanju?
King of Comedy?

mennije jasno sto se uz taj muvi cesto lepi to, underrated-snimili su zajedno taksistu i raging bull pa je ste, kritika dobila bizarniju ulogu de nira spram ocekivanja?