Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

ih, pa gledam ja i filmove :Phint: na spisak dodati i dennisa i randyja quaida.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da nema neke veze sa Džesi Džejmsom i filmovima o njemu?

Posted

pravo doba, ali nije dzesi dzejms.pravi heroj, cesto (nezasluzeno) u senci drugog

Posted (edited)

Pat Garrett & Billy the Kid?

Edited by Hustler
Posted

ne.covek je pored pistoleranja, bio zubar/lekar

Posted
Doc Holiday?
jeste. taman da izbacim i poslednji adut, vala kilmera.svi su glumili doka holideja.cesar romero u "frontier marshall"kirk douglas u "gunfight at the o.k. corral"martin landau "tales of wells fargo"adam west ?lawman.?jason robards "hour of the gun"willie nelson "stagecoach"dennis quaid "wyatt earp"randy quaid "purgatory"
Posted

Čija majka hoće da jede isto što i Meg Ryan?

Posted

...u covece, pa zar je to opste znanje...meni je za ovo trebao imdb (pa se ne racuna)

Posted

Nisam znao kako da ga zakukuljim, scena je suviše poznata.

Posted

...ali ipak sam izgleda zakukuljio. U pitanju je majka jednog izuzetno važnog člana umetničkog dela ekipe filma.

Posted

Ja isto izimbdovo pa ceko da se neko nov prikljuci, al ajd radi dinamike da se javim sa odgovorom - Rob Reinerova majka.Scena je kada Meg Ryan fejkuje orgazam u 'Kada je Hari Sreo Sali'------------------------Novo:Cija haljina je toliko skupa da bi mogli da je listuju na berzi?

Posted
Ja isto izimbdovo pa ceko da se neko nov prikljuci, al ajd radi dinamike da se javim sa odgovorom - Rob Reinerova majka.Scena je kada Meg Ryan fejkuje orgazam u 'Kada je Hari Sreo Sali'------------------------Novo:Cija haljina je toliko skupa da bi mogli da je listuju na berzi?
Ja vise ne mogu da pohvatam da li se ova vasa pitanja odnose na glumce konkretno ili filmske karaktere.Ako se odnosi na glumce onda je haljina Merilin Monro u kojoj je pevala "Srecan rodjendan" Dzonu Kenediju. Koliko se secam haljina je bila ponudjena na aukciji, ali se ne secam da li je prodata i ako jeste, za koliko.Nadam se da sam odgovorio tacno jer vec imam spremljeno pitanje :)U cemu je sustinska razlika izmedju secene (internacionalne verzije koju smo svi imali prilike da gledamo) i nesecene verzije Cinema Paradiso?
Posted

U pitanju je replika iz jednog voajerskog filma.A neka ostane i tvoje pitanje

U cemu je sustinska razlika izmedju secene (internacionalne verzije koju smo svi imali prilike da gledamo) i nesecene verzije Cinema Paradiso?
Posted

..'ajde prvo haljina - grejs keli u novoj kreaciji pred dzimijiem u gipsu