luba Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ih, pa gledam ja i filmove :Phint: na spisak dodati i dennisa i randyja quaida.
kobni zelaya Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Da nema neke veze sa Džesi Džejmsom i filmovima o njemu?
luba Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 pravo doba, ali nije dzesi dzejms.pravi heroj, cesto (nezasluzeno) u senci drugog
korindjar Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 (edited) Pat Garrett & Billy the Kid? Edited April 2, 2008 by Hustler
luba Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Doc Holiday?jeste. taman da izbacim i poslednji adut, vala kilmera.svi su glumili doka holideja.cesar romero u "frontier marshall"kirk douglas u "gunfight at the o.k. corral"martin landau "tales of wells fargo"adam west ?lawman.?jason robards "hour of the gun"willie nelson "stagecoach"dennis quaid "wyatt earp"randy quaid "purgatory"
Mr.Smith Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ...u covece, pa zar je to opste znanje...meni je za ovo trebao imdb (pa se ne racuna)
kobni zelaya Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nisam znao kako da ga zakukuljim, scena je suviše poznata.
kobni zelaya Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ...ali ipak sam izgleda zakukuljio. U pitanju je majka jednog izuzetno važnog člana umetničkog dela ekipe filma.
korindjar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja isto izimbdovo pa ceko da se neko nov prikljuci, al ajd radi dinamike da se javim sa odgovorom - Rob Reinerova majka.Scena je kada Meg Ryan fejkuje orgazam u 'Kada je Hari Sreo Sali'------------------------Novo:Cija haljina je toliko skupa da bi mogli da je listuju na berzi?
nixolaus Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja isto izimbdovo pa ceko da se neko nov prikljuci, al ajd radi dinamike da se javim sa odgovorom - Rob Reinerova majka.Scena je kada Meg Ryan fejkuje orgazam u 'Kada je Hari Sreo Sali'------------------------Novo:Cija haljina je toliko skupa da bi mogli da je listuju na berzi?Ja vise ne mogu da pohvatam da li se ova vasa pitanja odnose na glumce konkretno ili filmske karaktere.Ako se odnosi na glumce onda je haljina Merilin Monro u kojoj je pevala "Srecan rodjendan" Dzonu Kenediju. Koliko se secam haljina je bila ponudjena na aukciji, ali se ne secam da li je prodata i ako jeste, za koliko.Nadam se da sam odgovorio tacno jer vec imam spremljeno pitanje :)U cemu je sustinska razlika izmedju secene (internacionalne verzije koju smo svi imali prilike da gledamo) i nesecene verzije Cinema Paradiso?
korindjar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 U pitanju je replika iz jednog voajerskog filma.A neka ostane i tvoje pitanje U cemu je sustinska razlika izmedju secene (internacionalne verzije koju smo svi imali prilike da gledamo) i nesecene verzije Cinema Paradiso?
Mr.Smith Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ..'ajde prvo haljina - grejs keli u novoj kreaciji pred dzimijiem u gipsu
Recommended Posts