Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Nesto sa Dzim Kerijem.. Jedan od delova Ace Venture?
jok. stariji film. kad bih ti opisao scenu, setio bi se odmah. mozda je trebalo da kazem cmarom umesto buljom, sori.
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vec se stidim. Gotovo sam siguran da nisam gledao taj film.

Posted

ajd jos malo: legendarna scena 'seksa' - par lezi u krevetu i sisaju jedno drugom palceve na nogama. jebemu, lako je!

Posted

naravno

Posted

Dakle, na mene je red...U II svjetskom ratu Nijemci su u belgijskom mjestu Malmedi pobili zarobljene savezničke (američke) vojnike. Preživjela su samo trojica.Taj događaj je obrađen u filmu Battle of the Bulge, a tako počinje i noviji film Saints and Soldiers, u kojem su glavni likovi upravo vojnici koji su preživjeli masakr.U stvarnosti jedan od trojice preživjelih je postao predsjednik Udruženja američkih veterana iz WWII, a u zrelim godinama se počeo baviti i glumom, pa je postao poznat glumac.O kom glumcu se radi?Napomena: Nije igrao u navedenim filmovima.

Posted

Mala pomoć: Nedavno je dobio (neku) nagradu za životno djelo.

Posted

Još jedna pomoć:Najčešće igra predstavnike vlasti - policajce, političare ili bogataše.

Posted

Ako ni posle ovog hinta ne bude odgovora - sam ću ga dati:Igrao je u (mislim) dva filma braće Koen, i u oba imao manje, ali zapažene uloge.

Posted
M. Emmet Walsh?
Nije, ali blizu si (po korpulenciji)!
Posted

A u čemu je štos sa postavljanjem pitanja koja nikog ne interesuju i na čiji se odgovor čeka i po pet dana?

Posted
Charles Durning?
Konačno!Nastavi!
Posted

U kom filmu se pojavljuju Brando, Pacino i DD Luis?