Jump to content

Filmski kviz

Featured Replies

Nesto sa Dzim Kerijem.. Jedan od delova Ace Venture?
jok. stariji film. kad bih ti opisao scenu, setio bi se odmah. mozda je trebalo da kazem cmarom umesto buljom, sori.

Vec se stidim. Gotovo sam siguran da nisam gledao taj film.

ajd jos malo: legendarna scena 'seksa' - par lezi u krevetu i sisaju jedno drugom palceve na nogama. jebemu, lako je!

Da nije Pink Flamingos?

naravno

Dakle, na mene je red...U II svjetskom ratu Nijemci su u belgijskom mjestu Malmedi pobili zarobljene savezničke (američke) vojnike. Preživjela su samo trojica.Taj događaj je obrađen u filmu Battle of the Bulge, a tako počinje i noviji film Saints and Soldiers, u kojem su glavni likovi upravo vojnici koji su preživjeli masakr.U stvarnosti jedan od trojice preživjelih je postao predsjednik Udruženja američkih veterana iz WWII, a u zrelim godinama se počeo baviti i glumom, pa je postao poznat glumac.O kom glumcu se radi?Napomena: Nije igrao u navedenim filmovima.

Mala pomoć: Nedavno je dobio (neku) nagradu za životno djelo.

Još jedna pomoć:Najčešće igra predstavnike vlasti - policajce, političare ili bogataše.

Ako ni posle ovog hinta ne bude odgovora - sam ću ga dati:Igrao je u (mislim) dva filma braće Koen, i u oba imao manje, ali zapažene uloge.

M. Emmet Walsh?

M. Emmet Walsh?
Nije, ali blizu si (po korpulenciji)!

A u čemu je štos sa postavljanjem pitanja koja nikog ne interesuju i na čiji se odgovor čeka i po pet dana?

Charles Durning?

Charles Durning?
Konačno!Nastavi!

U kom filmu se pojavljuju Brando, Pacino i DD Luis?