March 25, 200817 yr Nesto sa Dzim Kerijem.. Jedan od delova Ace Venture?jok. stariji film. kad bih ti opisao scenu, setio bi se odmah. mozda je trebalo da kazem cmarom umesto buljom, sori.
March 26, 200817 yr ajd jos malo: legendarna scena 'seksa' - par lezi u krevetu i sisaju jedno drugom palceve na nogama. jebemu, lako je!
March 26, 200817 yr Dakle, na mene je red...U II svjetskom ratu Nijemci su u belgijskom mjestu Malmedi pobili zarobljene savezničke (američke) vojnike. Preživjela su samo trojica.Taj događaj je obrađen u filmu Battle of the Bulge, a tako počinje i noviji film Saints and Soldiers, u kojem su glavni likovi upravo vojnici koji su preživjeli masakr.U stvarnosti jedan od trojice preživjelih je postao predsjednik Udruženja američkih veterana iz WWII, a u zrelim godinama se počeo baviti i glumom, pa je postao poznat glumac.O kom glumcu se radi?Napomena: Nije igrao u navedenim filmovima.
March 28, 200817 yr Još jedna pomoć:Najčešće igra predstavnike vlasti - policajce, političare ili bogataše.
March 31, 200817 yr Ako ni posle ovog hinta ne bude odgovora - sam ću ga dati:Igrao je u (mislim) dva filma braće Koen, i u oba imao manje, ali zapažene uloge.
March 31, 200817 yr A u čemu je štos sa postavljanjem pitanja koja nikog ne interesuju i na čiji se odgovor čeka i po pet dana?