Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

I'll pass. Ionako nije bilo neko filmsko pitanje.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
pitanje: u kom filmu glavni glumac u odlicnom monologu napusava prosjake, perace prozora, pakistance, pedere s depiliranim grudima, koreance, ruse-mafijase, brokere s volstrita, busa/cejnija, pandure, svestenike-pedofile, bin ladena/islamce [i mnoge druge] a na kraju, samog sebe?
Ova scena je u stvari parafraziranje slične scene iz Do the Wright Thing. Edited by colonelo
Posted

Kad smo već kod Do the Right Thing - šta piše na majici koju nosi John Savage u filmu?

Posted

Da pojasnim - Savage nosi dres sa imenom i brojem jednog velikog američkog sportiste - što prilično nervira njegove komšije.

Posted
Kad smo već kod Do the Right Thing - šta piše na majici koju nosi John Savage u filmu?
Je l vi ljudi zaista bez guglanja i ikakvih pomagala odgovarate na ovakva pitanja? :unsure:
Posted
Je l vi ljudi zaista bez guglanja i ikakvih pomagala odgovarate na ovakva pitanja? :unsure:
Ja bez guglanja zadajem - detalja se sećam jer ima veze sa temom filma - evo još da pojasnim - reč je o jednom velikom NBA košarkašu koji je još bio aktivan u to vreme. Zbog čega on i sam Savage nerviraju komšiluk, razmisli.
Posted

Nisam gledao film. Svaka cast na takvom uocavanju sitnica.Ali ajde da pokusam. Leri Bird? :)

Posted
Nisam gledao film. Svaka cast na takvom uocavanju sitnica.Ali ajde da pokusam. Leri Bird? :)
Bravo, lepo zaključeno. Savage i Bird su belci. Preuzmi nixolaus.
Posted

Ja cu da postavim lako pitanje :)Ko je ziv iz "Dobar, Los, Zao" postave?

Posted

klint

Posted (edited)

Ne potpuno tacno. De de ni Klint Istvud nije potpuno tacno.Malo je bilo glupo da pitanje bude "ko je sve ziv" pa sam ovako postavio kao trik. ^_^

Edited by nixolaus
Posted

ja mislio jedan. ieEli wallach bi trebalo da je jos ziv. van cleef umro.

Posted

Okej, zafrkantu.Sad ti postavljaj

Posted

ok. opet nesto lagano:u kom filmu baja 'peva' buljom?

Posted (edited)

Nesto sa Dzim Kerijem.. Jedan od delova Ace Venture?

Edited by nixolaus