Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

jeej :) (preporuka za tebe ak nisi, sijaju se oke od opijatnog uzbudjenja)bend je florian fricke aka popol vuh

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Privacena preporuka :)Novo pitanje:Domaci film 4 reciOn se zali kako ne moze da uda sestru i pokazuje prstom na sliku svog oca i kaze: 'sta ce tatko da mi kaze'U pitanju je Djenkina slika koja stoji na Kristininom klaviru u jednom drugom filmu.

Posted

1 crna2 mačka3 beli4 mačorTo su te četiri riječi.

Posted (edited)

jeste, pitas

Edited by Hustler
Posted (edited)

Evo pitanja:Navesti film u kome igraju Jack Lemmon i Walter Mathau, a koji nije komedija, čak ni u naznakama.U pitanju je poznat film sa popriličnim brojem nominacija za OskaraInače, mislim da na zidu nije bio Đenka veće Ahmet Đida Šampion.

Edited by colonelo
Posted

Pitanje:U kom filmu prave Hitlera od blata?Sada sam proveravao, Djenka.vlcsnap-152483.jpgvlcsnap-149686-1.jpg

Posted

Odgovor je 'Idi i Smotri'odo ja na par dana, ne znam dal cu imati neta, pa nek preuzme neko drugi

Posted

ne znam da li ovo prava tema ali moram nesto da pitam...da li neko zna kako se zove film u kom se dva lika bore protiv nekog crnog plemena u africi...ustavri oni se ne bore nego beze...jedan je crnac a drugi belac...inace to pleme je masakriralo sve putnike iz jednog voza i sve stvari su im uzeli...ima jedna scena gde ova dvojica nisu znali kako da prodju kroz masu pa je crnac skinuo majicu da izgleda kao i ostali divljaci i uzeo je da nosi belca...kao on je njegov plen...jel zna neko

Posted
ajd daj hint
:lol: i mene zanima kako su prosli na kraju.
Posted

gusite. <_< pitanje: u kom filmu glavni glumac u odlicnom monologu napusava prosjake, perace prozora, pakistance, pedere s depiliranim grudima, koreance, ruse-mafijase, brokere s volstrita, busa/cejnija, pandure, svestenike-pedofile, bin ladena/islamce [i mnoge druge] a na kraju, samog sebe?

Posted

Dobro, ajde ja da odgovorim na ovo rutinsko pitanje - 25. sat, Edvard Norton. I odmah da pitam - koji filmski reditelj je najpoznatiji navijač New York Knicksa?

Posted

Onaj shto je ponishtio buzzer beater Barkleyu :lol: .