palfoot Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 jeej :) (preporuka za tebe ak nisi, sijaju se oke od opijatnog uzbudjenja)bend je florian fricke aka popol vuh
korindjar Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Privacena preporuka :)Novo pitanje:Domaci film 4 reciOn se zali kako ne moze da uda sestru i pokazuje prstom na sliku svog oca i kaze: 'sta ce tatko da mi kaze'U pitanju je Djenkina slika koja stoji na Kristininom klaviru u jednom drugom filmu.
colonelo Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 1 crna2 mačka3 beli4 mačorTo su te četiri riječi.
korindjar Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 (edited) jeste, pitas Edited March 12, 2008 by Hustler
colonelo Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 (edited) Evo pitanja:Navesti film u kome igraju Jack Lemmon i Walter Mathau, a koji nije komedija, čak ni u naznakama.U pitanju je poznat film sa popriličnim brojem nominacija za OskaraInače, mislim da na zidu nije bio Đenka veće Ahmet Đida Šampion. Edited March 12, 2008 by colonelo
korindjar Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Pitanje:U kom filmu prave Hitlera od blata?Sada sam proveravao, Djenka.
korindjar Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Odgovor je 'Idi i Smotri'odo ja na par dana, ne znam dal cu imati neta, pa nek preuzme neko drugi
shimpu Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ne znam da li ovo prava tema ali moram nesto da pitam...da li neko zna kako se zove film u kom se dva lika bore protiv nekog crnog plemena u africi...ustavri oni se ne bore nego beze...jedan je crnac a drugi belac...inace to pleme je masakriralo sve putnike iz jednog voza i sve stvari su im uzeli...ima jedna scena gde ova dvojica nisu znali kako da prodju kroz masu pa je crnac skinuo majicu da izgleda kao i ostali divljaci i uzeo je da nosi belca...kao on je njegov plen...jel zna neko
Lancia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ajd daj hint i mene zanima kako su prosli na kraju.
MaRkOMaN Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 gusite. <_< pitanje: u kom filmu glavni glumac u odlicnom monologu napusava prosjake, perace prozora, pakistance, pedere s depiliranim grudima, koreance, ruse-mafijase, brokere s volstrita, busa/cejnija, pandure, svestenike-pedofile, bin ladena/islamce [i mnoge druge] a na kraju, samog sebe?
kobni zelaya Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Dobro, ajde ja da odgovorim na ovo rutinsko pitanje - 25. sat, Edvard Norton. I odmah da pitam - koji filmski reditelj je najpoznatiji navijač New York Knicksa?
Recommended Posts