bad music for bad people Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Nemam više hintova.. :D Mislim da je scena u prvih 45 minuta, diskove u plejere i na posao. vidi, ima i nas, doduse par, koji preziremo sve sto ima veze sa tim titom i prikolicama mu, te neimamo doticni film u kolekcijama. stoga, daj neki hint ili odbij, pa da se niz nastavi.
korindjar Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 novo pitanje: neki reziseri su cesto koristili zamene indentiteta kao osnov price, jedan poznati je to voleo malo vise od drugihnavesti 5 filmova sa zamenom indentiteta kao osnovom, a bonus je ako se i kaze u cijim filmovima se to cesto javlja
Ulis Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Hičkok:Sever-severozapad;Vertigo;Psiho;Krivo optužen;Marni;Ptice;39 stepenika;
Ulis Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Naravno :) Postavljas pitanjeKoje je najneobičnije pojavljivanje Hičkoka u sopstvenim filmovima?
korindjar Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Oni u podrumu Stazija otvaraju pisma na pariNa radiju cuju da je srusen berlinski zidUstaju i bez reci napustaju posao i izlaze kroz vrata==============================Ovako je najbolje opisan pad jednog sistema. Koji je film u pitanju?
korindjar Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 (edited) zzivot drugih?Upravo :) Inace na toj sceni zamalo da zatapsem, zavrsio sam samo sa cudnim mahanjem ruku ispred sebe. A, ovo mora da saceka 3orgeta.Palfoot ipak brzi.A nejasno mi je sto se ti ne igras sa ostalom decom? Edited March 8, 2008 by Hustler
palfoot Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 (edited) u kom filmu narator ccita odlomke iz kreacionisticckih mitova gvatemalanskih indijanaca, a na alternativno dubovanom se ccuju i komentari reditelja + u raju je chovek rodjen mrtav.edit: izvin ak sam partypooper Edited March 8, 2008 by palfoot
korindjar Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 (edited) jooj ajd hintuj nas Edited March 9, 2008 by Hustler
palfoot Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 (edited) evo par:za one sa filma : vecjina njegovih filmova je snimana na egzoticno izolovanim lokacijamaza one sa muzike : njegov glavni saradnik na soundtrackovima je imenovao bend upravo po spomenutoj majanskoj 'knjizi '1 iz pokreta nesvrstanih : radi se o malo-eksperimentalnom dokumentarcu, malo-travelogue-u, ali ponajvishe 1 metafizicckom eseju1 palfootovski: u izvesnom kratkom dokumentarcu on 'pojede' svoju cipelu Edited March 11, 2008 by palfoot
palfoot Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 (edited) uf svetog mi dziberisha, valjda se naviko da u pokusaju eksplikativnosti zavrsi na samoekskomunicirajucje2 prisnija i prsnija hinta:jedno forumsko odojche je skoro pominjalo ovog natprosecno invizionarskog chovu, par topika iznadu naslovu filma se pojavljuje nickname moderatorke jednog podforuma (to je ako posmatramo kao dve rechi - druga recc, a pustinjska je terminologija u pitanju, kao i film, u samom aparthejdnom srculetu Afrike)tkdj najlepsa upotreba leonard cohen-ove suzanne Edited March 12, 2008 by palfoot
Recommended Posts