Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Nemam više hintova.. :D Mislim da je scena u prvih 45 minuta, diskove u plejere i na posao. :rolleyes:
vidi, ima i nas, doduse par, koji preziremo sve sto ima veze sa tim titom i prikolicama mu, te neimamo doticni film u kolekcijama. stoga, daj neki hint ili odbij, pa da se niz nastavi.
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

novo pitanje: neki reziseri su cesto koristili zamene indentiteta kao osnov price, jedan poznati je to voleo malo vise od drugihnavesti 5 filmova sa zamenom indentiteta kao osnovom, a bonus je ako se i kaze u cijim filmovima se to cesto javlja

Posted

Hičkok:Sever-severozapad;Vertigo;Psiho;Krivo optužen;Marni;Ptice;39 stepenika;

Posted

Naravno :) Postavljas pitanje

Posted
Naravno :) Postavljas pitanje
Koje je najneobičnije pojavljivanje Hičkoka u sopstvenim filmovima?
Posted

Oni u podrumu Stazija otvaraju pisma na pariNa radiju cuju da je srusen berlinski zidUstaju i bez reci napustaju posao i izlaze kroz vrata==============================Ovako je najbolje opisan pad jednog sistema. Koji je film u pitanju?

Posted (edited)
zzivot drugih?
Upravo :) Inace na toj sceni zamalo da zatapsem, zavrsio sam samo sa cudnim mahanjem ruku ispred sebe.
A, ovo mora da saceka 3orgeta.Palfoot ipak brzi.
A nejasno mi je sto se ti ne igras sa ostalom decom? Edited by Hustler
Posted (edited)

u kom filmu narator ccita odlomke iz kreacionisticckih mitova gvatemalanskih indijanaca, a na alternativno dubovanom se ccuju i komentari reditelja + u raju je chovek rodjen mrtav.edit: izvin ak sam partypooper :blush:

Edited by palfoot
Posted (edited)

jooj ajd hintuj nas

Edited by Hustler
Posted (edited)

evo par:za one sa filma : vecjina njegovih filmova je snimana na egzoticno izolovanim lokacijamaza one sa muzike : njegov glavni saradnik na soundtrackovima je imenovao bend upravo po spomenutoj majanskoj 'knjizi '1 iz pokreta nesvrstanih : radi se o malo-eksperimentalnom dokumentarcu, malo-travelogue-u, ali ponajvishe 1 metafizicckom eseju1 palfootovski: u izvesnom kratkom dokumentarcu on 'pojede' svoju cipelu

Edited by palfoot
Posted (edited)

uf svetog mi dziberisha, valjda se naviko da u pokusaju eksplikativnosti zavrsi na samoekskomunicirajucje2 prisnija i prsnija hinta:jedno forumsko odojche je skoro pominjalo ovog natprosecno invizionarskog chovu, par topika iznadu naslovu filma se pojavljuje nickname moderatorke jednog podforuma (to je ako posmatramo kao dve rechi - druga recc, a pustinjska je terminologija u pitanju, kao i film, u samom aparthejdnom srculetu Afrike)tkdj najlepsa upotreba leonard cohen-ove suzanne

Edited by palfoot