Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Dark CityAsocijacija:deca s posebnim potrebamapogledagent Moldermodna revijaKoji film je u pitanju?
zoolander
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Have you ever wondered if there was more to life, other than being really, really, ridiculously good looking? :)next q

Posted (edited)

koji glumac i u kom filmu je pojeo porciju debelih, svezih crva?

Edited by 3opge
Posted
koji glumac i u kom filmu je pojeo porciju debelih, svezih crva?
Je moze jos neka natuknica ili pomoc jer nije bas da je jedenje crva bilo u samo jednom filmu i od strane samo jednog glumca. Vecina filmova sa tematikom logora i gulaga ima tu komponentu kao must be. Van filmova sa zarobljenickom logorskom tematikom ovako ovlas pada mi napamet "kako pojest pecene crve" (How to eat Fried Worms).
Posted (edited)
Je moze jos neka natuknica ili pomoc jer nije bas da je jedenje crva bilo u samo jednom filmu i od strane samo jednog glumca. Vecina filmova sa tematikom logora i gulaga ima tu komponentu kao must be. Van filmova sa zarobljenickom logorskom tematikom ovako ovlas pada mi napamet "kako pojest pecene crve" (How to eat Fried Worms).
film je nov, crvi su bili zivi i meskoljili su se i on ih je trpao u usta i zvakao a oni su ispadali i mahali repicimau istom filmu vazan je i jedan ekser Edited by 3opge
Posted (edited)
Jebiga, vec sam krenuo da editujem :-)Dobar film, zar ne?
meni jedan od najboljih Hercogovih (ako ne racunam rane radove) plus jedan od jacih iz vietnamskog ciklusa, zbog necega me je podsecao na 'thin red line'. Edited by 3opge
Posted
OK, ajmo malo klasika. U ovoj ljubavnoj prici, on je klinac koji voli sahrane i samoubistva. Ona je?
maude?
Posted
Sve je tako kako kazes. Moram da ga pogledam jos jednom, pa cemo malo opsirnije da pricamo. :wub:Harold and MaudeRemek-delo iz vremena kad je snimanje cudnih filmova imalo smisla. Obrati paznju na soundtrack, fenomenalan je.
ja sam zamalo posle gledanja ponovo vratio na pocetak i odgledao jos jednom, onda sam ipak ukljucio Hercogov komentar i vredelo je.gledanje jos nekoliko puta se podrazumeva.
Posted
Harold and MaudeRemek-delo iz vremena kad je snimanje cudnih filmova imalo smisla. Obrati paznju na soundtrack, fenomenalan je.
da, za zaljubljivanje jos od prve scene, bizaran, duhovit, provokativan i topao. na soundtrack ce biti obracena paznja jos jednom, cim se downloaduje.evo jedno vrlo nezahtevno: sniman u parizu i zagrebu, od strane velikog amerikanca, po delu jednoga koji je rodjen u pragu. koji film?
Posted

Da nije Proces, Orson Vels, Kafka?

Posted (edited)

Laganica: Koji veliki svetski dramaturg je režirao svoj jedini film na područiju bivše SFRJ? Koji glumac ga je ispalio? (nije naš)edit -režirao

Edited by kobni zelaya
Posted

Pomenuti dramaturg je tu ekranizovao svoj poznati komad. Ovaj komad je neka vrsta parafraze jednog velikog mnogo poznatijeg komada.

Posted

Roz i Gild su mrtvi? Tom Stopard?