Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

Posted

konacno.pa ne citas mainstream literaturu, mada sam pomislila da si pocitao bar norwegian wood, ja ga volim samo zato sto je opsednut fitzgeraldom , kao i ja.murakami i njegov sputnikajde , zadaj nesto kompleksno, a da nije trivia q.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ko povezuje Vendersa i Kjubrika?
Zbog para Barcelona chairs?
ulise, znajuci te mora da ima veze neke sa faustom, ako uporedim EWS i WOD, ali ko ce ga znati...bigi, propustio si mackintosha, ali on nije toliko popularan, pa ti oprastam nesmotrenost
Posted
ulise, znajuci te mora da ima veze neke sa faustom, ako uporedim EWS i WOD, ali ko ce ga znati...
ne
Posted

ne hladno ili ne mlako?ni nabokov ni u2 se ne slazu, a opet faustovske teme su koriscene i koriste se, tako da ne znam ko moze da ih poveze i kako, osim ako nesto nije povezano sa amerikom, a opet i to je opste, a nekako su mi EWS i WoD bili najkompatibilniji po senzualnosti...osim ako obojica nisu voleli castra

Posted
ne hladno ili ne mlako?ni nabokov ni u2 se ne slazu, a opet faustovske teme su koriscene i koriste se, tako da ne znam ko moze da ih poveze i kako, osim ako nesto nije povezano sa amerikom, a opet i to je opste, a nekako su mi EWS i WoD bili najkompatibilniji po senzualnosti...osim ako obojica nisu voleli castra
Da pojednostavim: ko povezuje P-T i 2001?
Posted

cim ulis pita sta povezuje znajte ima veze sa muzikom....ista kompozicija ili autor whatever....vise boli zasto neki veliki filmovi recikliraju velike kompozicije? i koliko onda to umanjuje umetnicku originalnost.

Posted

Lik koji spaja ova dva filma je iz oblasti književnosti

Posted
Lik koji spaja ova dva filma je iz oblasti književnosti
zaratustra?
Posted

zamalo..omasih..ali ne daleko...bar je zorge dobio jos jedan hint...za dz

Posted
zaratustra?
netaj lik je istovremeno autor, a ponekad i junak drugih pisaca
Posted

e ako je sam shepard koga inace vrlo volim, onda nemam reci...bolje da nije.

Posted (edited)
e ako je sam shepard koga inace vrlo volim, onda nemam reci...bolje da nije.
koje veze ima šepard sa 2001-om?...dakle nedakle lik koji spaja ima veze, između ostalog, sa Borhesom, Džonijem štulićem, Piter O Tulom, Turskom,Rimom i jednim crtanim filmom. Edited by Ulis
Posted

Takođe i sa Filipom Višnjćem i Andrejom Končalovskim.