Kudravi Gaucos Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Holivudska starleta koja je poginula u saobracajnoj nesreci i za koju vazi urbana legenda da joj je tom prilikom odrubljena glava od tela + njena cerka je glumila u seriji Law&Order Jayne Mansfieldboza :)
Kudravi Gaucos Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 (edited) Tony Spilotro je u mafijaskim krugovima bio poznat kao poluludi psihopata. Jednom je odveo coveka za koga je sumnjao da je FBI dousnik u klanicu, zakacio ga kukom za rektum, polomio mu kolena i strujom mu spalio genitalije. Nesrecnik je umro tri dana kasnije, sve vreme je visio na toj kuki.Koji majstor je na filmskom platnu predstavio ovog interesantnog lika?P.S. Neki tvrde da je doticni glumac na umu imao Tommy DeSimon-a. Psihopatu sa slicnim backgroundom... Edited January 5, 2008 by Kudravi Gaucos
Ulis Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Koji reditelj je, u svakom svom filmu imao scenu u kupatilu?
PussyGalore Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 jedino ko mi pada na pamet je bertolucci/the dreamers i last tango/???kjubrik nije?
debaser Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Koji reditelj je, u svakom svom filmu imao scenu u kupatilu?ja ovo pitanje ne razumem. ako se ne precizira, bojim se da je odgovor beskonacni niz imena.
Ulis Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 jedino ko mi pada na pamet je bertolucci/the dreamers i last tango/???kjubrik nije?Jeste Kjubrik. Svaki njegov film, barem od Spartaka na ovamo, ima scenu koja je snimljena ukupatilu.
PussyGalore Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 on mi je bio alternativa, ali su mi 'the dreamers' i 'poslednji tango' bili jaci od , recimo 'EWS' i 'the shining', mada je ona scena u kupatilu u 'isijavanju' fantasticnahttp://www.youtube.com/watch?v=2TVooUHN7j4...feature=relatedmeni licno, najbolja ikad scena u kupatilu je onaj cuveni intro za american psycho pitanje:njegovo pisanje ima tragova latino-americkog magicnog realizma koji prepoznajemo ,recimo, kod markezaknjigu je napisao inspirisan filmom koji obiluje dugackim scenama , cutanje-ne dijalozi i besciljno gluvarenje glavnih likovadakle, koji je to film inspirisao kog pisca u kom romanu?
PussyGalore Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 dakle :koji je to film, da olaksamhint:film je deo trilogije, a reziser je rezirao kultni film za koji smo se i ja i late pauline kael slozile da je pretenciozno golo govno, big time.
Ulis Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 dakle :koji je to film, da olaksamhint:film je deo trilogije, a reziser je rezirao kultni film za koji smo se i ja i late pauline kael slozile da je pretenciozno golo govno, big time.Bertoluči? The sheltering sky?
PussyGalore Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 nije, ali kako to obicno biva, kada su titani filma u pitanju bertolucicjeva zena je bila, recimo koscenarista, za jedan njegov americki film.e sada sam ti sve rekla, cudno je da nisi odmah pogodio , pogotovu sto sam ti dala vise nego sto je dozvoljeno informacija
Ulis Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dakle Antonioni i Avantura. Samo što mislim da se Crvena pustinja može dodati Avanturi, Pomračenju, Noći pa da bude tetralogija.Slažemo se oko Kote Zabriski.Ne znam na koga je uticala Avantura
Recommended Posts